Vă mulțumim pentru comandă! Doriți și tacâmuri reutilizabile?

27 ian. 2023

Doriți și tacâmuri reutilizabile? Orice firmă de delivery care-și respectă clienții, transmite acest mesaj.

tacâmuri reutilizabile

Dacă obișnuiți să consumați mâncare fast – food, street – food sau să apelați la servicii de catering, atunci știți cât de importantă este calitatea tacâmurilor utilizate.

Directiva europeana 904 din 2019 a adus modificări și restricții referitoare la renunțarea la un anumit gen de tacâmuri de unică folosință.

Astfel, anumiți producători s-au conformat și le-au înlocuit cu o alternativă de calitate superioară, certificate ca tacâmuri reutilizabile.

Certificarea tacâmurilor noastre reutilizabile a fost dobândită în urma obținerii unui rezultat pozitiv al testelor efectuate la un laborator specializat și care a constat în supunerea acestora unui număr de 125 de cicluri de spălare mecanică, la temperatura de 65 grade Celsius.

Datorită certificării acestor produse, al folosirii materiilor prime avizate pentru uz alimentar, grosimii și rezistenței sporite, dar și prețurilor foarte mici, calitatea tacâmurilor noastre se ridică la nivelul așteptărilor consumatorilor finali cât și al clienților noștri care sunt managerii sau proprietarii unor firme de catering și delivery, street food, fast food sau care desfășoară alte activități din HORECA.

Putem astfel împreună să respectăm și legislația în vigoare și să ne aducem și o importantă contribuție referitoare la reducerea impactului pe care anumite produse le au asupra mediului înconjurător.

Tacâmuri reutilizabile de calitate superioară și la prețuri mici. Da, se poate!

Experiența îndelungată în producția și distribuția de ambalaje alimentare și industriale ne-a permis să ne adaptăm rapid la noile cerințe privind utilizarea tacâmurilor reutilizabile, pentru a putea obține împreună cu partenerii noștri cele mai bune rezultate posibile.

În concluzie, dacă tot ne comandăm mâncarea, am face bine să propunem furnizorilor să ne-o livreze însoțită de aceste tacâmuri reutilizabile, care sunt oricum și mult mai bune, dar și foarte ieftine.

Și tu poți comanda ușor, cu livrare rapidă din stoc, la telefon 0745 611 646 sau online pe ecoprod.ro

Împreună, putem dezvolta noi obiceiuri!

eco prod
ECO PROD

În calitate de producător și distribuitor ambalaje biodegradabile și caserole PP, noi suntem pregătiți cu un stoc consistent de ambalaje 100% permise și avizate, prietenoase cu mediul și mai ales cu bugetul d-voastră.

Website: www.ecoprod.ro

Arhivă editor: