Ofertă specială de detergenți profesionali HoReCa

12 dec. 2023

Cât de puțin ești dispus să dai pe o comandă cu detergenți profesionali HoReCa? Noi avem o Ofertă Specială valabilă tot timpul anului.

Știi că ofertele speciale sunt de două tipuri?

  • oferte ocazionale – sunt valabile o perioadă limitată, de la câteva minute până la câteva zile, și constau într-o reducere procentuală a prețului de vânzare a unui produs sau a unei game de produse
  • oferte permanente – sunt valabile pe parcursul întregului an și necesită o organizare mai eficientă a cumpărăturilor și, opțional, un anumit grad de fidelizare.

De exemplu, să presupunem că administrezi o locație HoReCa și trebuie să reînnoiești stocul de detergenți profesionali. Ai completat bugetul pentru achiziții cu suma necesară pentru detergenți. Cum intenționezi să procedezi în continuare? Aștepți o ofertă ocazională sau te îndrepți către o ofertă permanentă? Unde crezi că se poate obține cea mai mare reducere? Exact! La oferta permanentă.

Îți reamintim faptul că ne adresăm unui administrator de locație HoReCa. Dacă ne-am fi adresat unei tinere gospodine, cu siguranță ea ar fi spus că cele mai eficiente oferte pentru bugetul familiei ei sunt ofertele ocazionale la detergenți. Chiar dacă are la dispoziție un buget limitat, ea are nevoie de o cantitate mai mică de detergenți. Necesarul de detergenți pentru o locație Horeca este evident superior. Dar o locație HoReCa dispune de o listă mult mai largă de cumpărături. Periodice. La câteva săptămâni. Sau la câteva luni. În momentul în care începi să te raportezi la tot volumul de consumabile necesare într-o anumită perioadă, nu doar pe anumite categorii de produse, vei constata că pentru tine sunt mai eficiente ofertele permanente.

Ai posibilitatea să elimini așteptarea anumitor perioade în care sunt organizate campanii cu oferte atractive și suspiciunea că produsele aflate la promoție sunt de o calitate redusă. Acum poți decide singur când preferi să beneficiezi de ofertă și cât de consistentă dorești să fie.

Profită de Oferta specială EcoProd de detergenți profesionali HoReCa

Bănuim că știi cât costă un detergent profesional HoReca. La 750ml sau la 5Kg.

Îți recomandăm să iei lista cu cumpărături planificate pentru această perioadă și să întri pe EcoProd.ro. Caută produsele de pe listă. Adaugă în coș ambalajele necesare, saci menajeri, pungi și cuti, hârtie și tăvițe pentru copt, sacoșe biodegradabile etc.

Cât este valoarea totală a comenzii? Să presupunem că este puțin peste 1.000 lei + tva. Acum calculează 3% din valoarea totală și compară rezultatul cu prețul pentru detergentul profesional dorit. Ce părere ai?

Dacă am reușit să-ți atragem atenția, îți recomandăm să refaci calculele și pentru un discount de 5% la o comandă mai mare de 5.000 lei + tva.

Oferta noastră este avalabilă pentru toate produsele listate în magazinul ecoprod.ro:

  • 3% DISCOUNT PENTRU COMENZI MAI MARI DE 1000 LEI + TVA
  • 5% DISCOUNT PENTRU COMENZI MAI MARI DE 5000 LEI + TVA
  • TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZI MAI MARI DE 500 LEI
  • AVANTAJE SUPLIMENTARE PENTRU CLIENTII FIDELI

Ai în vedere faptul că achiziția dintr-un singur loc are și un efect pozitiv asupra timpului alocat pentru plasarea comenzii, plată, preluare, contabilitate și gestiune. Opțional, poți comanda suplimentar câte un bidon de detergent profesional pe care să-l adaugi în pachetul oferit, la sfârșit de an, fiecărui membru al echipei tale ca semn de fidelizare.

eco prod
ECO PROD

În calitate de producător și distribuitor ambalaje biodegradabile și caserole PP, noi suntem pregătiți cu un stoc consistent de ambalaje 100% permise și avizate, prietenoase cu mediul și mai ales cu bugetul d-voastră.

Website: www.ecoprod.ro

Arhivă editor: