Cum se împachetează corect un colet pentru curier

4 oct. 2022

În loc să pierdem timpul pentru a căuta vinovații pentru numărul ridicat de colete care ajung deteriorate la destinație, noi am ales să venim cu soluții – împachetează coletul într-o folie cu bule!

Din motive arhicunoscute, cu toții am fost nevoiți să mai strângem puțin cureaua în ultimele. Sau, dacă preferați un limbaj mai antreprenorial, să ne ajustăm la maxim cheltuielile pentru a ne putea proteja marja de profit. Atât timp cât o astfel de abordare a eliminat o parte consistentă din cheltuielile inutile putem afirma că tot răul e spre bine. Sau – ne apropiem de maturitate fiscală. Un punct sensibil este atunci când se încearcă scăderea costurilor pe spatele altor persoane. Sau – când se transferă parterilor anumite cheltuieli și responsabilități.

Una dintre activitățile unde regăsim frecvent abordări diferite ale acestui subiect este transportul coletelor prin curier. Cheltuielile lor au crescut enorm în ultimele luni. Mai nou, ei sunt obligați să comunice organelor fiscale toate încasările ramburs. Pentru a putea menține costurile de transport în limite accesibile sunt nevoiți să depună un efort consistent. De la investiții financiare în infrastructură și parc auto și până la resursa umană.

Colete deteriorate au mai fost și vor mai fi cu singuranță în continuare. Important este să depunem eforturi cu toții pentru ca aceste incidente să fie cât mai rare. Repetăm – cu toții. Fiecare persoană sau agent economic care intenționează să trimită un pachet prin curier are obligația de a se asigura că este ambalat corespunzător. O ambalare optimă implică cu siguranță un cost suplimentar. Un cost care este în sarcina expeditorului, nu al curierului.

Dezvoltăm noi obiceiuri – împachetează coletul într-o folie cu bule!

eco prod
ECO PROD

În calitate de producător și distribuitor ambalaje biodegradabile și caserole PP, noi suntem pregătiți cu un stoc consistent de ambalaje 100% permise și avizate, prietenoase cu mediul și mai ales cu bugetul d-voastră.

Website: www.ecoprod.ro

Arhivă editor: