De ce sunt preferate caserolele termosudabile negre

23 feb. 2024

Culoarea neagră a caserolelor termosudabile este preferată din motive estetice, de branding sau de opacitate. Culoarea neagră nu influențează direct capacitatea caserolelor termosudabile de a păstra temperatura internă a alimentelor pentru o perioadă mai lungă de timp, fie că este vorba despre păstrarea căldurii sau a frigului.

Caserolele termosudabile din polipropilenă pot fi disponibile într-o varietate de culori, iar culoarea specifică poate depinde de preferințele producătorului sau de cerințele clienților. Polipropilena este un material termoplast care poate fi ușor colorat în diferite nuanțe, inclusiv alb, transparent, negru, albastru, roșu, verde, galben etc.

Capacitatea unei caserole termosudabile de a păstra temperatura depinde în principal de materialul din care este fabricată și de designul său, inclusiv de izolația termică și etanșeitate. Caserolele termosudabile sunt fabricate din materiale izolante care împiedică transferul de căldură sau frig între interiorul și exteriorul caserolei. O caserolă bine etanșă va preveni scurgerile de aer care ar putea afecta izolația termică și ar putea duce la pierderea de căldură sau frig.

caserole termosudabile negre

Un rol crucial în menținerea căldurii într-o caserolă termosudabilă îl au aparatul de sigilat și folia de sigilare folosite. O calitate superioară a acestora și o utilizare corespunzătoare garantează menținerea izolației termice a caserolei o perioadă mai lungă de timp. Căldura generată în interior rămâne acolo unde este necesar, adică în interiorul caserolei, evitând pierderile prin scurgeri de aer.

Caserolele termosudabile negre din polipropilenă sunt o alternativă pentru caserolele și bolurile din polistiren expandat, produse interzise în țara noastră.

Caserole termosudabile negre foarte ieftine

Caserolele termosudabile negre din polipropilenă sunt fabricate din materii prime 100% virgine, sunt avizate alimentar, au efectuate testele de migrare și sunt 100% sigure pentru contactul cu alimentele.

Vezi oferta noastră de caserole termosudabile negre pentru catering si delivery. Sunt de o calitate ireproșabilă și constantă a materialului, pentru a oferi un aspect și o rezistență excepționale.

Avem permanent pe stoc toate modelele, clienții noștri bazându-se pe o aprovizionare sigură și constantă.

eco prod
ECO PROD

În calitate de producător și distribuitor ambalaje biodegradabile și caserole PP, noi suntem pregătiți cu un stoc consistent de ambalaje 100% permise și avizate, prietenoase cu mediul și mai ales cu bugetul d-voastră.

Website: www.ecoprod.ro

Arhivă editor: