Alege dintr-o gamă variată de caserole termosudabile

17 iul. 2022

Cauți caserole termosudabile cu livrare din Focșani – Vrancea la un preț avantajos? Alege dintr-o gamă variată de pe ecoprod.ro

Pentru a putea obține obiectivele financiare pe care vi le-ați trasat când ați început activitatea de delivery, catering sau HORECA aveți nevoie de parteneri cu experiență nu doar pentru întocmirea unui plan de afaceri sustenabil, ci și pentru o alegere corectă a caserolelor termosudabile. Acestea au o importanță majoră din punct de vedere legislativ, economic și marketing. O alegere corectă necesită cunoștințe actualizate în toate cele trei domenii.

Apelează la noi cu încredere și te vom ajuta să faci și tu o alegere corectă!

Dacă ești la început de activitate și nu știi cum să alegi un model de caserole termosudabile în funcție de particularitățile meniului oferit sau subestimezi importanța elementelor de identitate vizuală, te invităm la sediul societății noastre pentru a-ți expune posibilitățile existente. Aceste alegeri au un impact major asupra fidelizării clienților, fidelizare de care poate depinde succesul afacerii tale. Totodată, îți vom detalia și câțiva factori de natură fiscală și legislativă care te pot ajuta să-ți mărești profitul.

Pe lângă ambalajele necesare livrării meniurilor pe care le-ai pregătit clienților tăi, poți să alegi și saci menajeri, pungi și sacoșe biodegradabile.

Toate produsele noastre respectă noua directivă europeană și sunt 100% sustenabile, reciclabile, foarte ieftine și cu livrare rapidă din depozitul propriu situat în Focșani.

eco prod
ECO PROD

În calitate de producător și distribuitor ambalaje biodegradabile și caserole PP, noi suntem pregătiți cu un stoc consistent de ambalaje 100% permise și avizate, prietenoase cu mediul și mai ales cu bugetul d-voastră.

Website: www.ecoprod.ro

Arhivă editor: