Producem în Vrancea ambalaje biodegradabile și caserole PP

13 sept. 2021

Administrați un restaurant / o cofetărie / o pizzerie / o firmă de catering și căutați un nou partener pentru ambalaje biodegradabile și caserole PP? Noi dispunem pe stoc exact ce aveți nevoie.

Directiva Europene privind limitarea impactului unor produse de plastic asupra mediului nu este o decizie bruscă. Ea a fost precedată de propuneri și diverse acorduri. De exemplu, Ministrul Mediului și Dezvoltării Durabile a propus în toamna anului 2008 tuturor membrilor Asociației Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR) semnarea unui acord voluntar prin care aceștia vor promova și vor înlocui toate tipurile de ambalaje clasice din plastic cu cele ecologice. Peste doar câțiva ani, marii retaileri s-au sesizat în ceea ce privește educarea consumatorului român și au început introducerea treptată a alternativelor biodegradabile sau reciclabile.

Datorită schimbărilor climatice înregistrate în ultima perioadă, necesitatea renunțării la ambalajele din plastic în favoarea unor ambalaje biodegradabile a fost conștientizată de marea majoritate a populației. Tipul de ambalaj utilizat a început să fie parte importantă a deciziei de cumpărare.

Vă reamintim faptul că Directiva Europene privind limitarea impactului unor produse de plastic asupra mediului, intrate în vigoare în data de 3 iulie 2021, va fi transpuă în scurt timp și în legislația românească. Începând din acel moment, farfuriile, tacâmurile de unică folosinţă, paiele sau beţişoarele de urechi nu vor mai putea fi comercializate nici în țara noastră.

În calitate de producător și distribuitor ambalaje biodegradabile și caserole PP, noi suntem pregătiți cu un stoc consistent de ambalaje 100% permise și avizate, prietenoase cu mediul și mai ales cu bugetul d-voastră.

Vă putem livra rapid din depozitul nostru situat în Focșani ambalaje biodedegrabile termosudabile:
– aparate de sigilare,
– tăvițe cu 1, 2 sau 3 compartimente,
– boluri pentru supe, salate și deserturi,
– folii de sigilare,
– cat si caserole meniu cu capac rabatabil.

Toate produsele noastre respectă noua directivă europeana și sunt 100% sustenabile, reciclabile și … foarte ieftine!

eco prod
ECO PROD

În calitate de producător și distribuitor ambalaje biodegradabile și caserole PP, noi suntem pregătiți cu un stoc consistent de ambalaje 100% permise și avizate, prietenoase cu mediul și mai ales cu bugetul d-voastră.

Website: www.ecoprod.ro

Arhivă editor: