Un magazin online cu SEO de calitate se poate vinde la un preț mai bun

18 apr. 2022

SEO natural este un serviciu de lungă durată.

Primele rezultate seo pot să apară după câteva săptămâni pentru seo demografic sau după câteva luni pentru seo național. Există tehnici care pot grăbi puțin apariția acestor rezultate, dar au un anumit grad de risc. Cu cât te grăbești mai mult cu atât crește și riscul ca pe termn lung să întâmpini probleme. SEO nu este un sprint. SEO este un maraton. SEO aduce rezultate brand-urilor care au rezistat cel puțin primei părți din traseu.

Tocmai din acest motiv, un potențial cumpărător al unui magazin online analizează și potențialul seo al acestuia. Cu un buget suplimentar, îi poate schimba thema, îi poate reface structura, îi poate înlocui produsele dar nu îi va putea obține rapid și pozițiile seo deținute după anumite categorii, atribute sau expresii. În practică, cele mai multe negocieri de magazine online pornesc de la valoarea brandului și a stocului de marfă. Puțini sunt cei care se gândesc și la valoarea seo a magazinului online respectiv. Sunt puțini și pentru că magazinele online cu seo de calitate se vând mai rar. Mai rar și la un preț mai bun.

Dacă ar fi să comparăm un magazin online cu o pensiune la munte, seo ar putea fi comparat cu ștejarii seculari din curte.

Cu un buget suplimentar, noul cumpărător poate reamenaja integral interiorul pensiunii. Poate schimba băncile din curte, poate schimba grădina cu flori. Dar nu va putea înlocui ștejarii seculari. Indiferent de câți bani ar fi dispus să aloce, nu va putea planta ștejari așa de mari. Conform specialiștilor, există o anumită proporție între coroana exterioară a unui copac și rădăcinele acestuia. Un copac înalt mutat cu rădăcini mici va fi mereu expus riscului de a se usca sau de a se prăbuși. Valoarea ridicată a pensiunii se datorează tocmai ștejarilor respectivi, a confortului pe care aceștia îl oferă turiștilor.

Datorită expunerii la un stil de viață alert, avem tendința de a evita acțiunile de lungă durată. De ce să plantez un stejar? Mai apuc eu să stau la umbra lui?!?!? Dacă nu-l plantezi cu siguranță nimeni nu va sta la umbra lui. Dar dacă îl plantezi, cu siguranță cineva îți va mulțumi într-o bună zi. Acel stejar va scoate în evidența curtea în care se află. Va fi un punct de reper în zona sa.

smartcupsagency
SMART CUPS AGENCY

Dacă doriți să construiți ceva măreț, cultivați-vă capacitatea de a comunica.

Website: www.smartcupsagency.ro

Arhivă editor: