Susținem educația financiară și egalitatea de șanse pentru toate persoanele

4 feb. 2022

Echipa noastră, prin întreaga activitate desfășurată încă de la înființare, susține educația financiară și egalitatea de șanse pentru toate persoanele, indiferent de vârstă și condiții socio-economice, dar și o educație pentru fiecare, în funcţie de nevoile sale specifice.

Suntem o echipă de experți din domeniul financiar care ne-am propus să venim în sprijinul comunității în mijlocul căreia locuim cu servicii complete de consultanță în afaceri atât pentru persoane fizice cât și pentru agenți economici.

Apariția unor evenimente, precum criza economică globală și pandemia COVID, a crescut presiunea competitivității în rândul agenților economici, presiune care a fost transmisă inevitabil și în rândul angajaților acestora. Creșterea competitivității economice și implicit a locurilor de muncă mai bine plătite depinde de nivelul de educație financiară al antreprenorilor și al angajaților. Cu un nivel de pregătire minim, o persoană va fi vulnerabilă și un antreprenor nu se va putea dezvolta peste nivelul de subzistență. Din acest motiv, serviciile noastre se adresează în egală măsură celor doresc să facă pasul de la un simplu angajat la un angajat performant sau de la un antreprenor la un antreprenor de succes.

Împreună, cu încredere şi înțelegere, ne putem atinge mai ușor obiectivele.

Noi suntem de părere că aceste obiective pot fi atinse doar cu o educație financiară timpurie în rândul elevilor, cu o educație financiară responsabilă în rândul persoanelor care își caută un loc de muncă stabil / a angajaților, cât și cu o educație financiară matură în rândulor antreprenorilor.

Criza actuală a locurilor de muncă din zona noastră se datorează în egală măsură angaților și angajatorilor. Una din puținele opțiuni existente pentru a ne proteja pentru criza inevitabilă de personal care urmează este să creștem rapid nivelul de educație financiară în rândul întregii comunități.

Suntem deschiși la parteneriate cu diverse centre de cursuri pentru organizarea unor activități de educație financiară.

Încrederea în sine este principala calitate pe care trebuie să o aibă o persoană de succes.

YAMY CONS
YAMYCONS

Te putem ajuta să faci pasul de la un simplu angajat la un angajat performant sau de la un antreprenor la un antreprenor de succes.

Website: www.yamy-cons.ro

Arhivă editor: