Din ce în ce mai multe firme de catering apelează la specialiști în nutriție

28 sept. 2023

Știi că din ce în ce mai multe firme de catering apelează la specialiști în nutriție? Cu ajutorul lor oferă meniuri care ne mențin tonusul și energia în fiecare zi.

catering nutriție

Chiar dacă fiecare persoană are nevoi nutriționale diferite în funcție de care își adaptează dieta zilnică, specialiștii în nutriție au întocmit diverse liste cu recomandări generale adaptate anumitor anotimpuri sau situații. Este cunoscut faptul că avem tendința de a neglija adaptarea alimentației la primele semne se scădere a tonusului. Abia după ce scăderea randamentului este evidentă începem să căutăm soluții pentru a ne înbunătăți nivelul de energie. Din lipsă de educație. Din neglijență. Din lipsă de timp.

Această situație a atras atenția mai multor firme de catering aflate în căutare de noi metode de fidelizare a clienților. Ele au decis să vină în sprijinul clienților cu un meniu special adaptat constant la anumiți metrici alimentari. Pe lângă meniul clasic cu aceleași opțiuni pe tot parcursul anului, clienții au posibilitatea de a opta pentru un meniu special cu o livrare periodică pe un anumit număr de săptămâni. Pe scurt, clienții fideli sunt îndemnați să renunțe la propria alegere și să comande ce a recomandat medicul nutriționist partener.

Este important să înțelegem faptul că fiecare persoană este unică, iar nevoile lor nutriționale pot varia în funcție de vârstă, sex, starea de sănătate, nivelul de activitate fizică și altele. Din acest motiv, pentru a putea oferi clienților care au nevoie de un meniu adaptat individual, firmele de catering pot intermedia colaborarea cu specialiștii în nutriție parteneri și adapta anumite meniuri conform indicațiilor acestora.

Medicii nutriționiști și specialiștii în nutriție au cunoștințe extinse și experiență în domeniul nutriției și al sănătății.

Acești profesioniști sunt pregătiți să ofere sfaturi și îndrumări pentru a ne ajuta să ne îmbunătățim starea de sănătate și să ne atingem obiectivele nutriționale. Prin evaluarea atentă a nevoilor și a stării de sănătate, ei ne pot oferi sfaturi precise privind dieta, nutriția și stilul de viață, contribuind astfel la prevenirea bolilor, la gestionarea greutății și la promovarea unui mod de viață sănătos.

Există recomandări generale de nutriție care sunt destinate populației generale și care sunt concepute pentru a promova o sănătate bună și a preveni afecțiunile comune legate de nutriție.

  • consumul unei varietăți de fructe și legume proaspete.
  • limitarea consumului de zaharuri adăugate și alimente procesate.
  • alegerea de surse sănătoase de proteine, cum ar fi carne slabă, pește, leguminoase și nuci.
  • consumul de cereale integrale în locul celor refine.
  • menținerea unei hidratări adecvate prin consumul de apă.
  • limitarea consumului de sare și sodiu.
  • moderarea consumului de alcool.
  • controlul porțiilor și menținerea unui echilibru caloric pentru a menține o greutate sănătoasă.

Pentru a menține o stare de sănătate bună medicii nutriționiști și specialiștii în nutriție ne recomandă să ne adaptăm alimentația la noile cerințe datorate schimbărilor rapide ale stilului de viață din ultimii ani, indiferent că alegem să gătim acasă sau apelăm la serviciile extinse ale unei firme de catering.

Ambalaje biodegradabile și caserole PP

În calitate de producător și distribuitor ambalaje biodegradabile și caserole PP, noi suntem pregătiți să te ajutăm să ambalezi eficient și să transporți în condiții de maximă siguranță meniurile – atât cele clasice, cât și cele speciale create în colaborare cu specialiști în nutriție.

eco prod
ECO PROD

În calitate de producător și distribuitor ambalaje biodegradabile și caserole PP, noi suntem pregătiți cu un stoc consistent de ambalaje 100% permise și avizate, prietenoase cu mediul și mai ales cu bugetul d-voastră.

Website: www.ecoprod.ro

Arhivă editor: