Cum poți mulțumi un client care nu se poate decide între două opțiuni

6 dec. 2021

Atunci când dorești să mulțumești un client care nu se poate decide între două opțiuni, caserola termosudabilă cu 2 compartimente este soluția salvatoare.

Stima de sine se dezvolta treptat cu sprijinul dragostei părintești, a reușitelor, a acceptării sociale dar și a susținerii alegerilor personale de către cei din jurul nostru. Specialiștii moderni de parenting ne sfătuiesc să ne îndemnăm copiii să aleagă între două obiecte asemănătoare. Între două jucării. Între două tipuri de înghețată. Este de preferat să evităm să alegem noi în locul lor, să le impunem un anumit sortiment de înghețată. Atunci când nu știu ce să aleagă le recomandăm o înghețată cu două cupe.

Această atitudine este recomandată și în catering atunci când dorim să mulțumim un client care nu se poate decide între două opțiuni.

Vă recomandăm să înlocuiți răspunsul clasic „nu se poate” cu „vă putem ajuta”. Luați o caserolă termosudabilă cu două compartimente și puneți câte puțin din cele două opțiuni. Colegii de la contabilitate au obligația de a anticipa astfel de situații de criză și să găsească soluții fiscale. Acel client indecis poate deveni, cu cost minim, un client fidel. El își va aminti mereu cum a fost susținut să aleagă în ziua respectivă.

Este posibil ca în spatele comenzii respective să fie un grup de tineri care au decis să organizeze o altfel de întâlnire. O întâlnire unde să discute despre tehnici de dezvoltare a stimei de sine. O întâlnire unde să testeze diverse sortimente de băuturi și de mâncare. O întâlnire la care toți cei prezenți sunt îndemnați să aleagă. Dacă-i sprijiniți, vor reveni cu comenzi mai consistente.

Intră acum pe www.ecoprod.ro și alege varianta de caserolă termosudabilă care ți se potrivește.

eco prod
ECO PROD

În calitate de producător și distribuitor ambalaje biodegradabile și caserole PP, noi suntem pregătiți cu un stoc consistent de ambalaje 100% permise și avizate, prietenoase cu mediul și mai ales cu bugetul d-voastră.

Website: www.ecoprod.ro

Arhivă editor: