Cum îți poți păstra în catering profituri ridicate și servicii excelente

9 feb. 2022

Managementul unei afaceri de catering înseamnă mai mult decât obținerea unei meniu delicios la un preț competitiv și o capacitate de organizare fără cusur. Înseamnă și îmbunătățirea abilităților interpersonale.

Succesul unei firme de catering nu constă doar în cumpărarea unor alimente la cele mai bune prețuri posibile și o porționare optimă pentru a elimina risipele. Succesul unei firme de catering depinde de existența unei echipe alături de care să te poți adapta rapid fiecărei provocări. Imediat după finalizarea planului de afaceri și aprobarea primelor achiziții, anteprenorii ne sfătuiesc să începem formarea echipei. O echipă din care fac parte clienții, angajații și partenerii. De ce avem nevoie pentru a ne forma propria echipă? Prima tendință este să spunem – de bani. De bani mai mulți pentru a putea achiziționa servicii mai performante, de salarii mai mari pentru a putea menține persoane cu o calificare superioară, de mai mulți bani pentru o chirie într-o zonă cu un vad mai bun. Dacă vizăm într-adevăr un profit ridicat, este esențial să ne îmbunătățim abilitățile interpersonale.

Cele 5 abilități interpersonale sunt:

 • Rezolvarea problemelor;
 • Conștientizare socială;
 • Autocontrol;
 • Responsabilitatea;
 • Asertivitatea.
  • Pe internet sunt disponibile multe resurse gratuite sau cu plată care te pot ajuta să-ți îmbunătățești aceste abilitități. Învață cum să gândești clar în situații de criză! Învață cum să ai un aspect profesionist în fața partenerilor și clienților tăi! Abia apoi vei putea găsi soluții pentru a-ți îmbunătăți marjele de profit.

   Activitatea de catering implică foarte multe variabile imposibil de controlat. De exemplu, știm cu toții cât de importante sunt sursele de aprovizionare cu produse proaspete de calitate. O banală schimbare a soiului de roșii poate influența gustul meniului, chiar dacă se respectă rețetarul cu maximă atenție. Este un stres inerent acestei activități. Pentru a-l putea gestiona, este nevoie de o pregătire adecvată și de parteneri profesioniști.

   În calitate de producător și distribuitor ambalaje biodegradabile și caserole PP, noi suntem pregătiți să te ajutăm să menții profituri ridicate și servicii excelente.

eco prod
ECO PROD

În calitate de producător și distribuitor ambalaje biodegradabile și caserole PP, noi suntem pregătiți cu un stoc consistent de ambalaje 100% permise și avizate, prietenoase cu mediul și mai ales cu bugetul d-voastră.

Website: www.ecoprod.ro

Arhivă editor: