Vrei să te ajutăm să-ți înscrii dosarul Casa Verde 2023 în aplicația informatică a AFM?

4 mai 2023

Intenționezi să-ți depui dosarul pentru Casa Verde 2023 și ai nevoie de ajutor?

Începând din acest an beneficiarii finali se pot înscrie SINGURI în aplicația informatică a AFM pentru rezervarea sumelor, nu prin instalator ca în edițiile precedente, analiza documentelor depuse de către aceștia trebuie să fie realizată de către instalatori.

Beneficiarii finanțărilor pentru Casa Verde 2023, persoane fizice sau unități de cult, trebuie sa fie proprietari și să aibă domiciliul la adresa de implementare a proiectelor pe care le-au depus.

Chiar dacă au fost alocate câte 3 zile lucrătoare pentru fiecare regiune noi am luat și în acest an în considerare problemele inerente care pot să apară datorită menținerii principiului „primul venit, primul servit”​. Cunoașterea acestor probleme și capacitatea de adaptare rapidă poate conduce la acceptarea proiectului dvs în Casa Verde 2023.

Menționăm faptul că sprijinul acordat pentru întocmirea dosarelor Casa Verde, în calitate de instalatori, nu implică obligația de instalare. După obținerea rezervării sumei, fiecare beneficiar are libertatea de a-și alege instalatorul validat cu care să-și implementeze proiectul.

Capacitatea de a lua decizii rapide și bine fundamentate este importantă nu numai în afaceri, ci și în viața personală, în special în ceea ce privește gestionarea finanțelor și a bugetului unei familii. Iată câteva motive pentru care luarea deciziilor rapide și bine fundamentate este importantă pentru stabilitatea financiară a unei familii:

  • Planificarea cheltuielilor: o familie trebuie să-și planifice cheltuielile și să-și ajusteze bugetul în funcție de nevoile și obiectivele sale financiare. Prin luarea deciziilor rapide și bine fundamentate, o familie poate reacționa la schimbările din viața sa financiară și să ajusteze bugetul în consecință.
  • Gestionarea datoriilor: o familie poate avea datorii, cum ar fi credite, ipoteci sau împrumuturi personale, care necesită o atenție deosebită. Prin luarea deciziilor rapide și bine fundamentate, o familie poate gestiona datoriile eficient, astfel încât să poată evita penalizările și să își mențină un scor de credit sănătos.
  • Investițiile: o familie poate avea economii sau investiții pe care să le gestioneze. Prin luarea deciziilor rapide și bine fundamentate, o familie poate să ia decizii în ceea ce privește investițiile sale, astfel încât să maximizeze rentabilitatea și să își atingă obiectivele financiare.
  • Situații neprevăzute: situațiile neprevăzute, cum ar fi o pierdere a locului de muncă sau o urgență medicală, pot afecta stabilitatea financiară a unei familii. Prin luarea deciziilor rapide și bine fundamentate, o familie poate lua măsurile necesare pentru a face față situațiilor neprevăzute și pentru a-și proteja economiile și investițiile.

O familie poate lua decizii inteligente și sănătoase din punct de vedere financiar prin planificarea cheltuielilor, gestionarea datoriilor, investiții și gestionarea situațiilor neprevăzute dar și prin alegerea unor parteneri împreună cu care să poată finaliza cu succes anumite proiecte cu influență majoră asupra bugetului disponibil.

Vrei să te ajutăm să-ți înscrii dosarul Casa Verde 2023 în aplicația informatică a AFM?

Mai multe detalii despre ce documente trebuie să conțină dosarul și care sunt cheltuieli eligibile în cadrul programului am prezentat în pagina Întocmire dosar Casa Verde 2023.

MARCO SMART ENERGY
MARCO SMART ENERGY

Oferim servicii complete de proiectare, instalare și mentenanță sisteme panouri fotovoltaice și electrice. Aceste servicii complete vă permit să beneficiați de prețuri mici de achiziție, de o instalare corectă și de o soluție de energie verde eficientă și sigură.

Website: www.marcosmartenergy.ro

Arhivă editor: