Ai dosarul CASA VERDE aprobat? Alege un instalator local autorizat AFM Casa Verde 2023

8 sept. 2023

Ai dosarul CASA VERDE aprobat? Alege Marsico Energy – instalator autorizat AFM Casa Cerde 2023

 instalator local autorizat AFM Casa Verde focsani vrancea

Oferta noastra contine:

  • Invertoare Huawei/Fronius/Solis/Growat- GARANTIE 10 ANI
  • Panouri Canadian Solar si Longhi- GARANTIE 15 ANI
  • Sistem de prindere K2 solid rail sau sistem de prindere Fisher
  • Tablouri AC si DC Scame / Noark / ETI.

Sistemul include un smart meter prin care se poate monitoriza productia si consumul locuintei dumneavoastra in detaliu.

Sistemul include 10 ml de traseu de AC si 20 ml de traseu DC, in cazul in care necesita mai mult , diferenta se va calcula si achita separat.

Beneficiarul are obligatia de a asigura priza de pamant care se va masura de catre noi in mod gratuit.

Toata documentatia necesara intocmirii dosarului de prosumator si obtinerii certificatului de racordare se va intocmi in mod gratuit de catre noi.

Solicita OFERTA!

Modulele și soluțiile de sistem Canadian Solar combină calitatea superioară cu structurile de costuri de vârf pe piață. Canadian Solar (CSIQ) are în prezent 26 GW de proiecte solare și 31 GWh de proiecte de stocare în conductă și este poziționată în mod unic pentru a oferi dezvoltare de proiecte și soluții solare complete la cheie. Prin gruparea serviciilor pentru întregul ciclu de viață al proiectului – studiu de fezabilitate, autorizare, dezvoltare, inginerie, achiziții, construcție și întreținere – se reduce semnificativ complexitatea și costurile pentru clienții industriali și comerciali.

LONGi este lider mondial în tranziția către energie curată. Oferta lor conține o suită cuprinzătoare de soluții solare fotovoltaice care pot optimiza o gamă largă de aplicații ale proiectelor. Fondată în 2000, LONGi Green Energy Technology Co., Ltd. (LONGi) se angajează să fie cea mai valoroasă companie de tehnologie solară din lume. Sub misiunea „Pentru a profita din plin de energia solară pentru a construi o lume verde” cu o poziționare a mărcii „Cea mai de încredere și de încredere companie solară care deschide calea pentru tehnologia ecologică”, LONGi dezvoltă soluții pentru centralele electrice la scară largă pentru diferite industrii și gospodării, cu dezvoltarea sa axată pe inovație. Intenția loe este să furnizeze soluții performante de „Green Power + Green Hydrogen” pentru dezvoltarea globală cu zero carbon.

MARCO SMART ENERGY
MARCO SMART ENERGY

Oferim servicii complete de proiectare, instalare și mentenanță sisteme panouri fotovoltaice și electrice. Aceste servicii complete vă permit să beneficiați de prețuri mici de achiziție, de o instalare corectă și de o soluție de energie verde eficientă și sigură.

Website: www.marcosmartenergy.ro

Arhivă editor: