Scări din lemn stratificat de stejar la comandă direct de la producător

20 oct. 2022

Comandă direct de la producător scări din lemn stratificat de stejar

Scări din lemn stratificat de stejar

Când vine vorba de scări din lemn stratificat, fiecare client își propune să fie atent la detalii. Este atent la materialele din care sunt confecționate elemenetele conexe unei scări din lemn. Este atent la finisaje și la îmbinări. Este atent ca modelul ales să respecte stilul existent de amenajare interioară. Este atent la ceea ce poate vedea în prezent.

Noi le recomandăm clienților noștri să fie atenți și la detalii care nu sunt atât de evidente în prima etapă, la scurt timp după montare. O scară de interior din lemn stratificat din stejar este o investiție pe termen lung. În cele mai multe situații, scara va rămâne neschimbată până la demolarea imobilului. Chiar și atunci, lemnul va putea fi recuperat și folosit pentru confecționarea altor scări sau a unor obiecte de amenajare interioară din lemn. Chiar dacă aceste detalii vor putea fi observate în timp, ele pot fi anticipate.

O scără din lemn stratificat de stejar este de o calitate superioară dacă respectă modelul și dimensiunile trasmise de către beneficiar, dacă finisările și îmbinările au fost efectuate cu maximă responsabilitate și dacă, cu respectarea recomandărilor de întreținere, își menține eleganța pe o perioadă cât mai lungă de timp.

Calitatea unei scări din lemn se bazează pe calitatea lemnului folosit

Ca în orice alt domeniu de producție, și în cazul nostru, calitatea unei scări din lemn se bazează pe calitatea lemnului folosit. Lemnul, înainte să fie folosit pentru confecționarea unei scări, este indicat să parcurgă anumite etape. Unii producători, din dorința de a obține un preț mai mic de producție, sar peste aceste etape. Noi, încă de la înființare, am tratat cu maximă responsabilitate aceste etape intermediare. Am investit constant în pregătirea personalului și în echipament tehnologic performant pentru a putea dispune de o materie primă care să ne permită obținerea unor scări din lemn cu care să ne putem mândri și peste mai mulți ani de la montare.

Elementele unei scări din lemn

Discuțiile condiționate de anumite compromisuri nu sunt benefice. Pentru a se putea obține la final o liniaritate ireproșabilă este indicat să fim contactați încă din perioada de finisare a proiectului de construcție a unui imobil. Se alege modelul, se aleg elementele și se stabilesc dimensiunile.

  • treptele, contratreptele, mâna curentă și baluștri sunt realizate din lemn de stejar.
  • balustrada poate fi realizată din fier forjat sau din sticlă securizată.
  • contratreptele pot fi placate cu piatră naturală.

Dorești să vezi câteva modele de scări din lemn stratificat din stejar realizate de echipa noastră? Intră pe binale.ro/scari!

binale
CONF BINALE IMPEX

Încă din 1990 firma noastră proiectează și fabrică uși și ferestre din lemn stratifiicat personalizate pentru orice destinație. Producția noastră de tâmplărie începe de la debitarea masei lemnoase (buștean) pe diverse specii, până la realizarea produselor finite.

Website: www.binale.ro

Arhivă editor: