Cursuri gratuite de calificare în ocupația de Ospătar pentru tinerii fără loc de muncă din Galați și Vrancea

13 ian. 2023

Tinerii fără loc de muncă din județele Galați și Vrancea se pot înscrie la cursuri de calificare gratuite de Lucrător în alimentație – Ospătar”.

Cursurile sunt realizate prin proiectul NEXT LEVEL ce își propune să susțină tinerii NEETs (tineri fără loc de muncă și care nu urmează o formă de învățământ), cu vârsta între 16 și 29 ani din Regiunea Sud-Est (județele Constanța, Galați, Brăila, Buzău, Tulcea, Vrancea) în creșterea gradului lor de ocupare.

Cursurile sunt de Calificare nivel 2 și au o durată totală de 360 ore: 120 ore teorie și 240 ore practică. Absolvind aceste cursuri vei obține o diplomă acreditată de Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC), ceea ce îi poate ajuta la găsirea unui loc de muncă în industria alimentară.

Cursul pentru Lucrător în alimentație – Ospătar are ca obiectiv principal formarea unei specialist capabil sa amenajeze mese după indicațiile managerilor săi și în concordanță cu stilul restaurantului, primirea clienților – răspunzând cu amabilitate nevoilor fiecăruia dintre ei, ridicarea comenzilor de la clienți cu precizie și rapiditate etc. Astfel prin aceste cursuri aveți ocazia să vă pregătiți pentru asigurarea calității produselor și serviciilor în unitățile de alimentație publică.

Cursul de formare pentru Lucrător în alimentație – Ospătar se adresează tuturor celor care își doresc o pregătire profesională ca ospătar și operator de servicii de restaurant, celor care doresc să dobândească cunoștințe și competențe pentru a fi aplicate în acest domeniu de activitate.

Prin urmarea acestor cursuri aveți ocazia să obțineți calificare într-un domeniu cu potențial în regiune și să găsiți un loc de muncă stabil. Astfel, în județele din Regiune sunt mai mulți agenți economici cu codul CAEN principal 5610 – Restaurante:

  • 302 în județul Galați
  • 161 în județul Constanța
  • 122 în județul Tulcea
  • 159 în județul Brăila
  • 176 în județul Buzău
  • 185 în județul Vrancea

Investește în viitorul tău – prin urmarea unui curs de calificare este posibil să ai o cale mai rapidă pentru integrarea în piața muncii. Urmarea unui curs de formare te ajută să dezvolți noi abilități și competențe, făcându-te să te simțiți mai în siguranță și pregătit pentru a îndeplini tot felul de sarcini la un loc de muncă.

Tinerilor care au absolvit cursuri de formare profesională le este mai ușor să iasă în evidență decât celor care nu au o pregătire (și au o șansă de angajare mai mare).

Pentru mai multe detalii și pentru a vă înscrie la cursurile NEXT LEVEL, puteți completa formularul de la pagina: www.inscriere-next-level.ro.

Experții din cadrul proiectului vor acorda asistență persoanelor interesate în participarea la cursurile de formare în procesul de înscriere în proiect și vă vor oferi mai multe detalii odată ce transmiteți datele dumneavoastră de contact prin formularul de la linkul menționat mai sus.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Date de contact:

NEXT LEVEL – Oportunități de integrare durabilă pe piața muncii a tinerilor NEETs din Regiunea Sud-Est

Pagina Facebook proiect: www.facebook.com/nextlevelse

Pagină înscriere în proiect: www.inscriere-next-level.ro

Asociația Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR):

Website: www.ptir.ro

Adresa: Str. Spătarului, nr. 30, Sector 2, București

Centrul de Consultanță și Studii Europene SRL (CCSE)

Website: cursuriccse.ro

Sediul central: Str. Energiei nr.24A, Galați, jud. Galați

YAMY CONS
YAMYCONS

Te putem ajuta să faci pasul de la un simplu angajat la un angajat performant sau de la un antreprenor la un antreprenor de succes.

Website: www.yamy-cons.ro

Arhivă editor: