Uși de exterior din lemn stratificat – la comandă, direct de la producător

24 mart. 2022

Când comandați o ușă de exterior din lemn stratificat direct de la producător, veți primi o ușă de calitate superioară exact la dimensiunile și cu opțiunile dorite.

Fie că vă construți o casă și doriți să vă alegeți un model de ușă de exterior, doriți să vă să înlocuiți ușa de la intare pentru a vă împrospăta aspectul casei actuale sau vă gândiți să vă mutați și intenționați să faceți câteva investiții în renovare înainte să scoateți casa la vânzare ajungeți într-un punct în care comparați ofertele de uși de exterior existente în piață și dimensiunile ușilor dvs. Alegerea unei uși se face în funcție de calitate, stil, dimensiuni și preț.

Principala diferență dintre ofertele marilor magazine de tâmplărie din lemn și ofertele producătorilor constă în posibilitatea de a alege ordinea priorităților în funcție de care ne alegem ușa de exterior. În marile magazine, pe primul loc se află prețul și pe ultimul loc posibilitatea de personalizare în funcție de dimensiuni. Ei se folosesc de diverse trucuri de producție și vânzări pentru a obține un preț de vânzare cât mai mic posibil. La producători este exact invers – pe primul loc se află opțiunea de a confecționa o ușă după un anumit model exact la dimensiunile pe care le doriți și cu opțiuniel suplimenrare dorite. Prețul este pe ultimul loc. Beneficiarul nu alege dintr-o listă de produse afișate la raft, ci alege cum dorește să fie ușa de exterior.

Odată ce v-ați decis să optați pentru o ușă de exterior din lemn stratificat, la comandă direct de la producător, aveți în vedere faptul că o ușă personalizată nu înseamnă doar o ușă realizată la dimensiunile dorite. Producătorii dispun de opțiuni suplimentare care pot crește prețul final al unei uși de exterior dar îi mărește gradul de securitate sau ne pot favoriza o economie ulterioară la cheltuielile pentru utilități. Foarte puține produse listate în marile magazine dispun de aceste opțiuni. În schimb, producătorii sunt deschiși la opțiuni inovative care pot aduce un plus valoare ușilor.

Dacă doriți să mențineți naturalețea specifică lemnului dar să beneficiați de o durabilitate ridicată la intemperii în condiții extreme, respectiv o izolare termică superioară, vă recomandăm să alegeți o ușă de exterior placată cu aluminiu – o opțiune din ce în ce mai solicitată de către clienții noștri.

Uși de exterior din lemn stratificat – o alegere frumoasă pentru orice casă, de la ușa creată în stil tradițional la ușa contemporană.

Uși de exterior din lemn stratificat și placarea cu aluminiu sunt realizate la comandă în propria fabrică, conform dimensiunilor, culorii și caracteristicilor alese de către beneficiar.

Pentru mai multe informații despre oferta noastră de tâmplărie din lemn stratificat placată cu aluminiu, vă rugăm să consultați binale.ro sau să ne vizitați la showroom-ul nostru din Focșani, Vrancea.

Un membru al echipei noastre va fi bucuros să vă ajute să alegeți modelul potrivit pentru casa dumneavoastră.

binale
CONF BINALE IMPEX

Încă din 1990 firma noastră proiectează și fabrică uși și ferestre din lemn stratifiicat personalizate pentru orice destinație. Producția noastră de tâmplărie începe de la debitarea masei lemnoase (buștean) pe diverse specii, până la realizarea produselor finite.

Website: www.binale.ro

Arhivă editor: