Un parbriz corespunzător garantează siguranța și confortul la volan

16 aug. 2022

Când vorbim despre siguranță și confort la volan, nu există compromis.

Care sunt semnele că este nevoie de service?

  • O urmă vizibilă de impact pe parbriz
  • O crăpătură pe parbriz
  • Scurgere de apă în habitaclu.

Sfaturile noastre:

  • Nu amâna reparațiile: pe parbriz pot apărea crăpături.
  • Nu turna apă fierbinte pe parbrizul înghețat.

Ca parte integrantă a design-ului structural al autovehiculului, parbrizele Pilkington oferă cele mai înalte standarde de siguranță și performanță.

Pilkington Automotive Romania a dezvoltat parteneriate naționale cu majoritatea companiilor de asigurări oferind soluții rapide și eficiente clienților care aleg înlocuirea parbrizelor avariate în baza polițelor facultative de tip Casco cu decontare directă. Flotele de leasing operațional aleg de asemenea serviciile de premium oferite de noi.

Montajul profesionist de parbrize pentru automobile se caracterizează prin: experiență, adeziv de calitate, montaj cu poziționare exactă pe forma caroseriei, controlul tehnic final de funcționalitate, grijă pentru mașină prin curățarea și igienizarea zonei de lucru din vehicul. Auditul anual efectuat de Registrul Auto Român și certificarea fiecarui Centru de parbrize Pilkington atestă calitatea inlocuirilor de parbrize la Pilkington.

În gama de produse Pilkington veți găsi întotdeauna geamuri laterale pentru orice model auto cu calitate certificată și garantată. Inlocuirea unui geam lateral spart poate fi o operatiune simpla (la modelele vechi) sau una cu necesar de manopera de multe ore in cazul modelelor de SUV recente.

Luneta poziționată în spatele vehiculului este o altă componentă esențială în asigurarea vizibilității. Poziționarea și fixarea exactă pe ramele caroseriei, fără defecte sau abateri sunt teste pentru calitatea acestei componente de sticla. Întreagă gamă de lunete auto, produse în diverse variante de nuanțe de culoare sunt echipate cu sisteme de încălzire, antene de recepție radio fabricate la cele mai înalte standarde de calitate.

Ciobitura de piatră în parbriz și repararea loviturii de piatra cu ajutorul dispozitivelor și tehnicilor de ultimă generație în domeniu sunt servicii prestate pe loc de tehnicienii Pilkington prin care asiguram readucerea calității suprafeței de parbriz la nivel optim.

Auto Sima – service multimarcă, partener AutoMeister
Tecuci, Str. Ghe. Petrascu nr. 72
Tel.: 0236/810.510

auto sima
AUTO SIMA Focsani

Peste 24 de ani de tradiție în domeniul auto • Profesionalism, experiență și seriozitate

Dacă dorești să-ți achiziționezi o mașină rulată vino prima dată la noi ca să-ți prezentăm oferta noastră detaliată. Venim în sprijinul clienților cu o gamă completă de servicii auto.

Website: www.autosima.ro

Arhivă editor: