Perdelele pentru camera copiilor sunt o componentă esențială pentru intimitate, căldură și confort

29 aug. 2022

Perdelele pentru camera copiilor trebuie să ofere intimitate și să creeze un mediu confortabil pentru dormit, joacă și socializare.

Alegerea perdelelor pentru camera copiilor este o parte vitală atunci când proiectați camera lor, dar poate fi și o parte extrem de dificilă. Noi preferăm să spunem „camera copiilor” și nu „dormitorul copiilor” deoarece încăperea respectivă nu este doar o cameră de dormit. Este o cameră în care, într-adevăr, patul de dormit este indispensabil dar tot aici va fi principalul loc de joacă și, cel mai important, aici va fi locul în care își vor invita prietenii / prietenele. Aici va fi mediul intim de joacă și de socializare. Din acest motiv, noi recomandăm găsirea unui echilibru între frumusețe și practic. Din fericire, există diverse moduri frumoase de a aranja ferestrele în camerele copiilor.

Principalul criteriu care trebuie avut în vedere pentru alegerea perdelelor, în special pentru camera copiilor, este nivelul de zgomot din exterior. Recomandăm modele diferite pentru o încăpere cu ferestre spre o curte interioară protejată fonic de copaci înalți și pentru o încăpere cu ferestre aflată în imediata apropiere a unei străzi intens circulate.

Copiii din noile generații au crescut simultan cu dezvoltarea tehnologiei. Indiferent de alegerile noastre, viitorul lor va fi unul digital. Console de jocuri. Gadgeturi. Smartphoane. Senzori. Roboți. Cum credeți că se vor simți dacă le oferiți și o telecomandă pentru draperie? O telecomandă cu care vor putea să regleze cu ușurință lumina din cameră în funcie de anumite momente ale zilei? Vă spunem noi. Vor fi foarte fericiți.

Un alt punct practic de luat în considerare atunci când intenționați să alegeți perdele și jaluzelele pentru camera copiilor este durabilitatea și ușurința întreținerii. Algerea modelelor și a țesăturilor se face în funcție de vârsta și temperamentul copiilor.

Perdele pentru camera copiilor

Atunci când decorați și mobilați dormitorul copiilor dvs. trebuie să luați în considerare mai multe elemente. Chiar dacă perdelele și jaluzelele sunt doar unul dintre aceste elemente, alegerea lor necesită o atenție sporită la câteva detaliii. Pe lângă design noi vă recomandăm să luați în considerare și factori practici și de siguranță. La final, copiii vor vedea un spațiu plin de viață, colorat, pe care îl iubesc, iar dvs un spațiu elegant în care își vor putea invita prietenii / prietenele în siguranță.

Portofoliul nostru de lucrări – Perdele și draperii pentru camere copii – demonstrează calitatea și seriozitatea serviciilor noastre.

Avem disponibile diferite materiale, texturi, culori și imprimeuri, astfel încât să puteți alege tonul potrivit pentru dormitorul copilului dumneavoastră.

dia decor focsani
DIA DECOR - Decorațiuni interioare textile

Oferta noastră de solutii, servicii si produse conține: perdele, draperii, tapiterii, textile HORECA alese dintr-o vasta colectie de tesaturi. Promovăm accesorizarea și personalizarea ca elemente definitorii în designul de interior.

Website: www.diadecor.ro

Arhivă editor: