Închirieri auto Focșani ieftine – AUTO SSG

18 iul. 2022

Cauți un serviciu de închireri auto ieftine în Focșani? Descoperă oferta AUTO SSG pentru mașini de închiriat de calitate la preţuri excelente!

Un sfat în ceea ce priveşte rezervarea maşinii dvs. după criteriul cel mai mic preț „închireri auto ocșani ieftine” este să luați în considerare și starea tehnică a autoturismului, respectiv caracteristicile sale de echipare. Dacă intenționați să folosiți mașina doar în interiorul orașului sau în imediata lui apropiere puteți trece cu vederea peste acest amănunt. Dar dacă aveți planificată o deplasare mai lungă, sfatul nostru este să vă gândiți de două ori înainte să achitați avansul. Ar fi neplăcut să constatați, de exemplu, că instalația de climatizare auto nu funcționează corespunzător.

Dacă, din diverse motive, dispui de un buget limitat pentru închirierea unui autoturism, recomandarea noastră este să alegi un autoturism aflat într-o stare tehnică mai bună și să conduci mai prudent.

Închiriază un atutoturism în Focșani la preţuri excelente!

Prețul nostru de închiriere pornește de la 20€/zi. Noi îi spunem preț excelent. Clienții noștri îi spun preț onest.

Mașinile se vor închiria curate și cu plinul făcut. Se vor returna în aceleași condiții.

Se solicită o garanție de 100 €. Aceasta va fi returnată clientului în momentul în care predă autoturismul în aceeași stare tehnică în care a fost primit.

AUTO SSG Focșani

Ne mândrim cu capacitatea de a le oferi clienților noștri servicii superioare de închiriere auto la prețuri excelente. Autoturismele noastre sunt dintre cele mai moderne, sunt curate și au o stare tehnică impecabilă.

Scopul nostru este de a oferi servicii de închiriere auto superioare prin îndeplinirea tuturor dorințelor și așteptărilor clienților. Vă putem oferi autoturisme pentru oameni de afaceri aflați în vizită la parteneni locali cât și mașini spațioase ideale pentru familii aflate în excursie, cu spații suficiente pentru toate bagajele.

Sună astăzi la 0784.417.282 sau la 0762.416.567 și rezervă-ți mașina închiriată la un preț excelent!

auto ssg
Auto SSG

Servicii superioare de închiriere auto în Focșani, Vrancea la prețuri excelente.
Rezervarea unei mașini este rapidă și comodă.

Website: www.auto-ssg.ro

Arhivă editor: