HoReCa poate oferi o reducere clienților care colectează selectiv

18 ian. 2023

Bacșișul în HoReCa poate fi completat cu o reducere acordată clienților care colectează selectiv

Dacă într-adevăr dorim să promovăm colectarea selectivă și, în același timp, să ne alăturăm celor care colectează colectiv recomandarea noastră este să oferim diverse beneficii celor care au decis să pună hârtia, sticla și plasticul în coșuri diferite.

De exemplu, dacă administrezi un hotel sau o pensiune, le poți oferi o reducere de 10% clienților care își colectează selectiv resturile. Hărtia la hârtie. Sticlă la sticlă și plasticul la plastic. Binențeles, nu vor fi cantități foarte mari / cameră dar la sfârșit de lună veți rămâne uimiți de cantitățile totale colectate. Dacă ai fost mulțumit de bacșișul oferit le poți oferi suplimentar și un sac menajer pentru colectarea selectivă în speranța ca noul obicei va fi continuat și la domiciliu.

Schimbările climatice ne afectează pe toți. Indiferent dacă suntem proprietari, angajați sau clienți. Din acest motiv, este important să ne învățăm unii pe ceilalți cum să colectăm selectiv. Această discuție nu este despre sancțiuni sau despre respectarea unor tehnici actuale de marketing. Această discuție este depre necesitatea de a învăța unii de la alții despre ce putem face pentru a mai salva ce se mai poate salva. Această discuție este despre responsabilitatea față de noi înșine și față de cei din imediata noastră apropiere.

Saci colectare selectivă – foarte practici, cu rezistență maximă și perfect etanși.

Oferim agenților economici din HoReCa reduceri substanțiale la sacii de colectare selectivă.

eco prod
ECO PROD

În calitate de producător și distribuitor ambalaje biodegradabile și caserole PP, noi suntem pregătiți cu un stoc consistent de ambalaje 100% permise și avizate, prietenoase cu mediul și mai ales cu bugetul d-voastră.

Website: www.ecoprod.ro

Arhivă editor: