Cum te poți bucura în fiecare anotimp de terasa casei

25 nov. 2021

În ultimul timp arhitecții includ tot mai des în proiectele de construcții terase foarte mari și vin cu diverse idei pentru a o putea folosi pe tot parcursul anului.

Una dintre principalele noastre preocupări este ca fiecare om să se bucure de investiția pe care o face. Înainte să discutăm despre bugetul pe care sunteți dispus să-l alocați pentru închiderea terasei este indicat să stabiliți care este utilitatea pe care o doriți să o dați terasei. Apoi comparați bugetul respectiv cu cheltuielile efectuate pentru amenajarea terasei și cu cele pentru finalizarea altor încăperi din imobil.

Dacă doriți o simplă terasă unde să veți cafeaua în zilele soride de vară o puteți lăsa și deschisă. Dar dacă doriți să vă bucurați de ea în fiecare anotimp recomandarea noastră este să o închideți cu o tâmplărie din aluminiu.

Sistemele de inchidere pentru terase se pot clasifica în:

  • Sisteme de uși glisante pe șină din aluminiu.
  • Sisteme de uși liftant-glisante cu ridicare.
  • Sisteme de osciloculisantă în plan paralel.
  • Sistem de închidere tip armonic.
  • Panouri fixe cu posibilitatea de a avea ferestre cu deschideri încorporate în el.
  • Sistem de închidere cu folie de plastic.
  • Sistem de inchidere cu sticla securizată.
  • Inchidere de terase cu sisteme de umbrire gen rulouri sau obloane din aluminiu.
  • Sisteme de inchider terase tip seră cu tavan de sticlă.

Experiențele îndelungată în domeniul tâmplăriei de aluminiu ne-a demonstrat că atunci când faceți o investiție trebuie să fiți foarte informat pentru ceea ce plătiți. Dacă doriți să vă bucurați de terasă tot timpul anului, chiar și în iernile geroase va trebui să faceți o investiție într-un sistem ce izolează foarte bine. Sistemele de culisantă cu ridicare și sistemul armonică sunt cele care vă pot oferi confortul de care aevți nevoie. Este foarte important ca atunci când faceți o asemenea investiție să fie făcută bine de la început. Aceste sisteme de închidere terasă liftant – glisanta sau armonică nu sunt atât de economice ca o folie din plastic dar nici cu o slabă calitate ca o foaie de sticlă securizată de 8 sau 10mm.

Dacă doriți să vă puneți un pat și să dormiți pe terasă vă recomandăm sistemul sistemul de liftant-glisant. O puteți face liniștit chiar dacă afară sunt -30*C. Lucrul ieftin costă scump. Noi am ales să oferim cele mai bune soluții folosind materiale care pot satisface toate nevoile.

Noi ne-am specializat exclusiv pe sistemele din aluminiu pentru ca dvs să vă puteți bucura ani de zile de investiția pe care intenționați să o faceți.

banu alumin
BANU ALUMIN

BanuAlumin este o companie specializată, ce se ocupă cu instalarea sistemelor de termopane din aluminiu și pvc. Experiența și profesionalismul ne permit să facem față tuturor provocărilor venite din parte fiecărui client. Le oferim clienților noștri cele mai potrivite și avantajoase soluții de tâmplărie. Față de concurenți noștri care pun valoare doar pe preț, noi ne concentrăm să le oferim cea mai bună consultanță cele mai performante termopane.

Website: www.banualumin.ro

Arhivă editor: