Crioterapia este una dintre cele mai rapide modalități de slăbire

17 feb. 2022

În timpul unei ședințe medii de crioterapie, cu o durată între 3 și 5 minute, puteți pierde mai mult de 800 de calorii – aproximativ echivalentul a 45 de minute de jogging.

Tratamentele de crioterapie pentru întregul corp oferă o serie de beneficii printre care și pierderea în greutate. În perioada scurtă de timp în care ești expusă la temperaturi sub zero, creierul tău va trimite semnale către restul corpului pentru a pompa mai mult sânge, pentru a izola și proteja organele vitale. Rata metabolică va crește și celulele adipoase vor scădea. Când ieși din cameră, sângele bogat în oxigen se va repezi înapoi în restul corpului tău, ceea ce îți poate îmbunătăți imunitatea, poate promova ameliorarea durerii și chiar îți poate întineri celulele. Pentru a se reîncălzi la o temperatură normală, corpul tău va fi nevoit să utilizeze o cantitate substanțială de energie – efectele metabolice pe care organismul le resimte după o ședință pot dura de la câteva ore până la câteva zile.

Deși nu se poate nega că există beneficii asociate cu jogging-ul, există și unele dezavantaje – mai mici sau mai mari în funcție de mai mulți factori precum zona în care se aleargă și atitudinea vizavi de limitele pe care organismul ar trebui să nu le depășească. De exemplu, alergarea poate duce la încordare musculară, ligamente răsucite și crește presiunea asupra articulațiilor. Cu crioterapia pentru întregul corp, totuși, scăpați de grijile vizavi de implicațiile fizice care sunt asociate jogging-ului.

Somnul are un impact enorm asupra pierderii în greutate pentru că în timp ce dormim, corpul nostru este în repaus, iar când corpul este în repaus celulele se regenerează, sistemul imunitar este întărit și, crezi sau nu, arde grăsimi. Crioterapia oxigenează sângele și eliberează endorfine, care ajută la relaxarea creierului și a corpului, favorizând astfel un somn mai bun.

Dacă ești interesată să afli mai multe despre modalitățile de slăbit cu crioterapie sau despre alte beneficii ale terapiei cu frig te așteptăm la sediul nostru din Focșani.

BEAUTY CRIO
BEAUTY Crio

Beauty Crio - locul unde terapia prin frig (criosauna și criofan) alături de cele mai noi echipamente de remodelare corporală, epilare definitivă și solar îți oferă posibilitatea să fii frumoasă și sănătoasă.

Website: www.beauty-crio.ro

Arhivă editor: