Care sunt cele mai bune 10 avantaje ale utilizării anvelopelor Black Friday?

31 oct. 2022

Cei de la magazinul de anvelope auto e-roti.ro ne recomandă anvelopele Black Friday clasificate după anotimp: anvelope de vară, de iarnă și pentru toate anotimpurile sau după preț: anvelope premium, medii și de buget.

anvelope Black Friday

Cunoaștem cu toții faptul că există anvelope adaptate pentru anumite anotimpuri, sezoane sau drumuri. Trebuie să fim sinceri. Nici o anvelopă nu poate excela în toate condițiile meteo și de carosabil. Fiecare dintre noi, șoferii, ne dorim un zgomot cât mai mic, un confort cât mai ridicat, o rezistență redusă la rulare cât și o aderență bună. Le putem avea pe toate oricând? Nu. Nu putem. Ceea ce putem face este să ne alegem înainte de plecare la drum un model de anvelope adaptat condițiilor pe care ne așteptăm să le întâlnim în trafic. Condiții meteo și de carosabil. Cum atât vremea este extrem de instabilă și lucrările la drumurile publice parcă nu se mai termină este imposibil de anticipat condițiile cu care ne vom confrunta în timpul deplasării.

Luna octombrie ac a fost cea mai călduroasă din ultimul secol. Atât în Europa, cât și în România s-au înregistrat temperaturi și cu 15-20 grade mai mari decât ar fi normal pentru această perioadă anului. Ce model de anvelope credeți că sunt recomandate pentru această perioadă? De vară, de iarnă sau de toate anotimpurile? La cum arată în prezent străzile din Focșani cele mai indicate tipuri de autoturisme sunt cele off road. Toate drumurile sunt în șantier. Se schimbă borduri, se scot sensurile giratorii, se vor introduce sensuri unice. Dacă plouă gropile din carosabil devin capcane greu de trecut chiar și de către șoferii experimentați care locuiesc în zonă. Ce model de anvelope credeți că sunt recomandate în această perioadă? La cât praf și zgomot avem parte zi de zi credeți că mai suntem atenți la cel auzit de la anvelope?

Chiar și în aceste condiții vine o zi în care suntem nevoiți să ne schimbăm anvelopele. Nu să le înlocuim. Le scoatem pe cele de vară și le punem pe cele de iarnă. Să le schimbăm. Le scoatem pe cele uzate și luăm altele noi. Ce tip de anvelope alegem?

Aam adresat acastă întrebare celor de la e-roti.ro. Mi-au recomandat anvelopele Black Friday noi.

1. Cele mai eficiente anvelope sunt cele noi

Indiferent ce model de anvelope ai ales data anterioară, după un timp se uzează. Mai repede sau mai încet. Dar tot se uzează. Gradul de uzură depinde de mai mulți factori printre care echilibrarea neregulata a roților. camber-ul negativ a mașinii, gradul de uzură al roților sau / și al tiranților. Un factor extrem de important este nivelul de adaptare a condițiilor în are anvelopele respective excelează și condițiile în care ele au fot utilizate. Cu cât această diferență este prea mare, cu atât primele semne de uzură pot să apară mai devreme.

Din motive financiare, în trafic sunt întâlnite autoturisme echipate cu anvelope cu un grad ridicat de uzură – fapt care pune în pericol autoturismele respective și pe ceilalți participanți la trafic. Cu ajutorul anvelopelor Black Friday se elimină acest inconvenient. Datorită prețului scăzut, anvelopele Black Friday pot fi schimbate mai des decât anvelopele clasice. Schimbate, nu înlocuite. Fără costuri suplimentare.

2. Anvelopele Black Friday sunt 70% mai ieftine

Dacă vrei să te convingi, intră pe anvelope Black Friday în perioada 11-12.11.2022 și verifică singur. Apoi urmează reduceri de 40% până 19.11.2022.

Hai să facem un calcul simplu. Îți alegi un model de anvelope la un anumit preț. Acele anvelope te țin câțiva ani, perioadă în care te declari extrem de mulțumit. La sfârșit, după ce ai stabilit că nivelul lor de uzură este prea mare decizi să-ți iei altele noi. Cum ar fi dacă în această perioadă ți-ai înlocui anvelopele de 7 ori? În loc să folosești o singură pereche de anvelope în această perioadă să folosești 7 perechi de anvelope? Toate noi. Eu zic că rentează. Tu ce părere ai?

3. La fiecare anvelopă Black Friday nouă schimbi și bucșa la o roată

Sunt sigur că știi cât costă o anvelopă nouă. Cu un simplu telefon dat amicului de la service afli și cât te costă o verificare tehnică la roți și schimbarea bucșelor, pivoților etc. Compară cele două prețuri. E posibil să ai o surpriză. Dacă optezi pentru anvelopele Black Friday, cu cei 70% economisiți îți poți achita factura la service fără bătăi suplimentare de cap.

4. Echilibrarea roților este gratuită pentru anvelopele Black Friday

În situația în care în ultimul an ai condus mai prudent și nu ai probleme la pivoți sau tiranți, poți folosi reducerea de 70% obținută la cumpărarea anvelopelor Black Friday pentru echilibrarea roților. Astfel, te asiguri că noile anvelope vor avea o durată de viață mai mare. Apropo, știi că specialiștii ne recomandă să verificăm dacă roțile sunt aliniate corect atunci când înlocuim anvelopele de iarnă cu cele de vară, sau invers?

5. Anvelopele Black Friday sunt pentru toate modelele de anvelope.

Spre deosebire de alte produse by Black Friday, anvelopele Black Friday sunt pentru toate modelele de anvelope. Aici nu sunt scoase în față anumite modele atractive sau care țin magaziile ocupate. Aici, când este Black Friday este pentru toate modelele de anvelope, indiferent de gradurile de rudenie. Scuze, indiferent de marcă, dimensiuni și prețul de listă.

6. Cu anvelopele Black Friday poți elimina factura de la depozitul de anvelope

Să presupunem că locuiești într-o zonă în care îți poți permite să circuli tot anul cu anvelope toate anotimpurile. Această alegere implică evident și o uzură mai rapidă a acestora. Chiar și în aceste condiții, ea nu poate fi mai mică de 12 luni. Mergem mai departe cu calculul cheltuielilor. Până la urmă, indiferent de alegerile făcute, tot aici revenim. Dacă am alocat o sumă pentru schimbarea anvelopelor și am optat în cele din urmă pentru cele Black Friday am economisit 70% din sumă. Mai retragm 30% pentru încă o pereche de anvelope. Mai rămânem cu 40%.

Să revenim. Din suma alocată inițial am obținut 2 seturi de anvelope și am rămas cu 40%. În aceste condiții, depozitul de anvelope devine o cheltuială inutilă. Ne putem lua în acest an un set nou de anvelope Black Friday. Peste un 3 sau 4 un alt set nou. Din economii. Este indicat ca gradul de uzură al anvelopelor să fie evaluat după primii 5 ani de folosire.

7. Anvelopele Black Friday nu se uzează neuniform

Îți reamintesc faptul că adâncimea benzii de rulare a unei anvelope este foarte importantă pentru menținerea controlului pe drumurile umede sau înzăpezite. Ori de cate ori precipitațiile se interpun între anvelope și carosabil, este nevoie ca banda de rulare să fie contact pe o suprafață cât mai mare posibil cu drumul.

De uzat neuniform se uzează și anvelopele Black Friday. Doar că ele se vor înlocui înainte ca acest tip de uzură să devină vizibil și să devină un potențial pericol.

8. Anvelopele Black Friday noi au codul DOT vizibil la vânzătorii de încredere.

Literele din codul DOT la anvelope indică informații despre producător și țara sau metoda de producție, iar cifrele de la final data când acestea au fost fabricate.

Atenție! Nu cumpăra niciodată anvelope cu DOT foarte vechi sau fără DOT deoarece înseamnă riscuri nedorite în trafic și nu uita să verifici codul DOT de fiecare dată când cumperi anvelope noi.

9. Anvelopele Black Friday micșorează semnificativ consumul de combustibil.

Trecem printr-o perioadă în care nu ne mai putem permite să stăm nepăsători vizavi de educația financiară. Indiferent de situația financiară în care ne aflăm fiecare dintre noi, suntem nevoiți să fim responsabili cu fiecare bănuț cheltuit. Contrar unor așa ziși influenceri, educația financiară nu înseamnă să fii negociezi la maxim fiecare achiziție, ci să fii chibzuit la fiecare plată. De banii alocați ai fi putut obține mai mult dacă știai o anumită informație și ai fi avut curajul să o pui în practică?

Între calitatea anvelopelor, stilul de a conduce și consumul de combustibil există o strânsă legătură. Anvelopele Black Friday micșorează semnificativ consumul de combustibil pentru că sunt anvelope noi. Ele au un grad minim de uzură. Pentru a beneficia de eficiență maximă din punctul de vedere al consumului de combustibil, asigură-te că anvelopele sunt umflate corect.

10. Acum poți spune și tu singur care sunt cele mai eficiente anvelope

Atunci când intenționăm să cumpărăm un anumit produs avem tendința de a căuta pe net să vedem ce au spus alții despre produsele respective. Sunt bune. Sunt proaste. Avantaje și dezavantaje. Încercăm să folosim în avantajul nostru experiența lor împărtășită public. De ce apelăm la ei? Pentru că nouă ne lipsește experiența respectivă.

Dacă îmi urmezi sfatul și devii fan anvelope Black Friday o să ai și tu ocazia să testezi mai multe modele de anvelope. De fiecare dată când îți alegi un model nou încearcă să alegi ceva mai bun, nu ceva mai ieftin. Nu întinde coarda cu economii prea mult. Folosește această oportunitate pentru obține experiență personală. După câțiva ani, vei putea spune singur care model de anvelope a fost mai bun. Care au fost cele mai bune anvelope Black Friday dintre anvelopele Black Friday.

SUGESTII
SUGESTII

Pentru detalii suplimentare și comenzi vă rugăm să accesați website-ul menționat în articol.

Arhivă editor: