8 obiceiuri care vă pot ajuta să economisiți combustibil în trafic

30 mart. 2022

Chiar dacă prețul combustibilului continuă să crească, bugetul dvs. total pentru închirierea unei mașini poate rămâne neschimbat dacă alegeți o mașină întreținută corespunzător și conduceți eficient.

8 obiceiuri care vă pot ajuta să economisiți combustibil în trafic:

 • conduceți cu o viteză redusă La majoritatea vehiculelor, reducerea vitezei de la 100 km/h la 90 km/h îmbunătățește economia de combustibil cu aproximativ 10%. Pe de altă parte, creșterea vitezei de la 100 km/h la 120 km/h crește consumul de combustibil cu aproximativ 20%. Prin reducerea vitezei puteți economisi 30% din consumul de combustibil.
 • nu conduceți agresiv Pornirile jackrabbit și opririle bruște pot crește consumul de combustibil cu 5% în oraș și cu 33% la viteze pe autostradă.
 • verificați constant presiunea în anvelope O anvelopă dezumflată poate crește consumul de combustibil cu 4%.
 • Schimbați-vă uleiul în mod regulat Schimbările regulate de ulei reduc emisiile și scad consumul de carburant cu până la 12%.
 • Înlocuiți filtrele de aer. Înlocuirea unui filtru de aer înfundat poate îmbunătăți consumul cu 10%.
 • Nu transporta inutil obiecte grele. Creșterea consumului de combustibil este sesizabilă pentru fiecare 50 kg de greutate transportată.
 • Reduceți deplasarea în gol. Opriți motorul dacă staționați mai mult de 60 de secunde. La fiecare 10 secunde, când stați la ralanti, se consumă inutil aproximativ 1 / 3 dintr-un litru de combustibil.
 • anticipați fluxul de trafic. Planificați-vă traseul, alegând artere majore sau căi alternative pentru a evita blocajele din trafic specifice orelor de vârf. Dacă observați un semafor urmăriți succesiunea culorilor sau, acolo unde există, temporizatorul și evitați frânarea / accelerarea.
 • conduceți la turație scăzută. Dacă conduceți un vehicul cu un sistem de transmisie manuală, schimbați într-o treaptă superioară când accelerați. Dacă conduceți o mașină automată, utilizați treapta de viteză de scădere a RPM și setările pentru controlul vitezei de croazieră pentru conducerea pe autostradă. Conducerea la o turație mare consumă mai mult combustibil.
 • Auto SSG – Închirieri auto Focșani, Vrancea

  Ne mândrim cu capacitatea de a oferi clienților noștri servicii superioare de închiriere auto la prețuri excelente. Autoturismele noastre sunt dintre cele mai moderne, sunt curate și au o stare tehnică impecabilă. Mașinile noastre au fost folosite cu încredere pe teritoriul României.

  Pentru a vedea lista completă cu mașinile noastre accesează site-ul nostru și alege-ți autoturismul preferat.

  Scopul nostru este de a oferi servicii de închiriere auto superioare prin îndeplinirea tuturor dorințelor și așteptărilor clienților. Vă putem oferi autoturisme pentru oameni de afaceri aflați în vizită la parteneni locali cât și mașini spațioase ideale pentru familii aflate în excursie, cu spații suficiente pentru toate bagajele.

  De fiecare dată când un client apelează la noi, primește atenția cuvenită și se bucură de o experiență aparte.

auto ssg
Auto SSG

Servicii superioare de închiriere auto în Focșani, Vrancea la prețuri excelente.
Rezervarea unei mașini este rapidă și comodă.

Website: www.auto-ssg.ro

Arhivă editor: