Ambalaje pentru cofetărie – patiserie, cu livrare din Focșani

5 dec. 2022

Abilitatea și pasiunea de a face produse de cofetărie – patiserie delicioase este doar începutul unei afaceri. Noi te putem ajuta la următorul pas – să alegi cele mai potrivite ambalaje.

Dorința de a ne simți din nou copii ne îndeamnă să apreciem produsele delicioase de cofetărie – patiserie realizate după rețetele bunicelor noastre. Chiar dacă lista de ingrediente disponibile era destul de restrânsă, cele folosite erau atent selectate după secrete transmise prin viu grai din fiică în fiică. De exemplu, menta. Este preferată de clienții fideli care își doresc o prăjitură mai răcoroasă și cu succes garantat. Pentru a putea fi recunoscută imediat de către musafiri, cofetarii folosesc doar anumite surse de aprovizionare. Produsele lor pot ieși în evidență doar cu ajutorul unor frunze de mentă naturală, cultivată în imediata apropiere a unor pomi fructiferi și culese în anumite condiții.

Există și în Focșani cofetari care cunosc secretul magic din caietele cu rețete ale bunicelor. Pasiunea pentru prăjituri a fost atât de puterică încât i-au motivat să-și înceapă mici afaceri, moment în care au început să se confrunte cu noi provocări. De această dată, de natură comercială. Frunzele de mentă naturală sunt o semnătură a cofetăriei dar necesită și un cost suplimentar destul de consistent. Prețul unei prăjituri ar fi evident mai mic dacă ar folosi diverși înlocuitori. Clienții vor sesiza diferența? Merită riscul? Aceste este un moment de cotitură. Este momentul în care pasiunea și atenția pentru arome se întâlnește cu rapoartele fiscale și tehnicile antreprenoriale. Din fericire, pasiunea a fost mai puternică. Antreprenorul a fost nevoit să se adapteze, să găsească soluții pentru a menține un preț minim de producție în condițiile impuse de către pasiune.

La prăjituri noi ne pricepem la degustare. În schimb, ne pricepem excelent la ambalarea lor. În urma unor selecții riguroase, avem pe stoc o gamă diversificată de ambalaje specifice pentru cofetărie – patiserie. Mărimi și forme diferite. Simple sau imprimate. Cu sau fără fereastră. Toate, la un preț echitabil.

Te așteptăm la showroom / magazin-ul ECO PROD situat în Focșani, str Tăbăcari, nr. 30.

eco prod
ECO PROD

În calitate de producător și distribuitor ambalaje biodegradabile și caserole PP, noi suntem pregătiți cu un stoc consistent de ambalaje 100% permise și avizate, prietenoase cu mediul și mai ales cu bugetul d-voastră.

Website: www.ecoprod.ro

Arhivă editor: