Ai o terasă și cauți soluții ca să o închizi?

15 iul. 2021

Modificările climatice din ultima perioadă ne obligă să ne adaptăm și să ne închidem terasele.

Modificările climatice din ultima perioadă au generat schimbări inevitabile inclusiv în construcții. În trecut, terasa era considerată un spațiu de relaxare, cu o deschidere cât mai largă, unde puteam amplasa diverse piese de mobilier de exterior. În prezent, situația s-a schimbat. Piesele de mobilier de pe terasă pot deveni periculoase dacă în zonă apare brusc un vânt puternic. Nivelul de umiditate este mai ridicat. Schimbările sunt mai rapide. Nu ne mai putem permite să plecăm de acasă și să lăsăm o carte pe terasă.

Am observat la noile proiecte de case o schimbare în ceea ce privesc terasele. Arhitecții propun încă din faza de proiect diverse soluții pentru a fi închise. Astfel, terasa a încetat să mai fie un spațiu deschis permanent și a devenit un spațiu deschis temporar. La fel ca și în cazul tâmplăriei, din motive estetice și financiare, este indicat ca aceste sisteme de închidere a teraselor să fie luate în calcul înainte de finalizarea amenajărilor interioare.

Acolo unde spațiul vă permite, specialiștii ne recomandăm să plantăm în imediata apropiere a teraselor un copac. Puteți alege un copac cu creștere rapidă sau unul cu creștere mai lentă. Astfel, în câțiva ani, veți avea umbră naturală în zonă.

Ai o terasă și cauți soluții ca să o închizi?!

Apelează la noi cu încredere

Dispunem de următoarele modalități de închidere a teraselor:

  • cu folie transparentă, siliconată de 1mm grosime, cu acționare manuală sau electrică cu telecomandă;
  • cu tâmplărie cu profile din aluminiu
  • cu sticlă cu parcare
    • Pentru mai multe informații despre modalitățle de închidere a teraselor, vă recomandăm oferta noastră detaliată de pe omegaglass.ro

tamplarie pvc vrancea
OMEGA TAMPLARIE - Focsani, Vrancea

Executăm tâmplărie termoizolantă din anul 2003 și suntem în acest moment unul dintre liderii pieței din Vrancea și din județele limitrofe. Experiența acumulată în acești ani se regăsește în calitatea de top a produselor noastre.

In prezent, OMEGA TAMPLARIE face parte din casele a zeci de mii de români in forme și modele variate, oferindu-le confortul și siguranța de care au nevoie.

Website: www.omegatamplarie.ro

Arhivă editor: