Vrei și tu parchet stratificat cu o reducere de 70%? Este de Black Friday la Valprestparchet.ro

25 oct. 2022

Vrei și tu parchet lemn dublu sau triplu stratificat cu o reducere de 70%? Este de Black Friday la Valprestparchet.ro. Grăbește-te! Reducerea de 70% va fi doar în primele 2 zile ale lunii. Apoi va fi de 50%. La sfârșitul lunii va fi de 40%.

parchet lemn dublu si triplu stratificat

Pe la începutul perioadei în care am decis să ne facem o căsuță, un prieten mi-a spus că cele mai mari economii nu se fac când se alege un anumit produs. Cele mai mari economii se fac atunci când alegi să cumperi acel produs. După ce ai finalizat prima etapă de studiu a pieței și ai lăsat să treacă perioada firească de euforie datorată deciziei de a cumpăra acel produs, lucrurile încep să se așeze de la sine. Abia în acel moment te poți focusa pe alegerea finală și pe achiziția propriuzisă a produsului. Este adevărat că o astfel de abordare necesită timp, dar a economisi înseamnă mai mult decât a strânge bănuți în borcanul cu economii. A economisi înseamnă și să știi cum să obții un produs mai bun cu mai puțini bani.

Euforia datorată achiziției unui produs este un punct sensibil. Pe de o parte, ne face să ne simțim mândri de noi. Ne crește stima de sine. Dar, în lipsa unei atitudini cumpătate, ne poate afecta considerabil bugetul. Este greșit să-ți cumperi ceva ce îți dorești fără să te gândești la aspectul financiar? Nu. Nu este greșit. Dimpotrivă. Este recomandat. Greșit este, mai ales în cazul celor cu un buget limitat, să se cumpere un produs de o anumită sumă atunci când alături este un alt produs net superior calitativ la același preț. Discutăm despre același preț. Aspectul financiar a fost eliminat. Alegerea produsului este datorată maturității financiare.

Știi ce se află între euforia la achiziție și maturitatea financiară? Diferența dintre poziția actuală și cea oferită de achiziția produsului respectiv. Cu cât această diferență este mai mare cu atât euforia este mai mare și maturitatea mai mică. Și invers – cu cât diferența este mai mică, cu atât euforia este mai mică și maturitatea mai mare. De exemplu, dacă te muți dintr-o garsonieră cu chirie într-o casă cu mansardă și curte nu vei vedea denivelările din parchet sau unghiurile obtuze de pe la colțuri. Ai casa ta! Mareee. Cu curte. Ai în sfârșit unde să-ți inviți prietenii la un grătar. Dar dacă te muți de la o casă cu curte, pomi izolatori fonici și solar la o casă cu etaj și pergolă vei vedea cu siguranță fiecare grindă strâmbă. Vei începe să simți un anumit disconfort în lipsa liniarității pereților, a parchetului și a obiectelor de mobilier. Dacă, în primul caz treceai cu vederea faptul că parchetul din lemn era puțin distanțat într-un colț, în al doilea caz verifici paralelismul cu scara de interior și întrebi ce fel de izolație se află sub parchet.

Apropo de liniaritatea unui imobil. Cine este vinovat pentru faptul că parchetul este strâmb? Constructorul sau meșterul care a montat parchetul? Vina principala îi aparține constructorului și parțial zugravilor. Parchetul scoate în evidență abaterile. În concluzie, dacă vrei ca parchetul să iasă drept și să respecte liniaritatea casei urmărește acest detaliu încă de la primul hârleț pentru fundație. Când desfaci prima cutie de parchet este deja prea târziu.

Pincipalele diferențe dintre noi sunt datorate capacităților diferite de adaptare. Cine se adaptează mai repede și mai eficient va beneficia de un confort suplimentar obținut cu un efort financiar minim.

De ce să cumperi un parchet slab calitativ când poți cumpăra, de aceeași bani, un parchet din lemn dublu sau triplu stratificat?

Să revenim la parchet. De ce să cumperi un parchet slab calitativ când poți cumpăra, de aceeași bani, un parchet din lemn dublu sau triplu stratificat? Hai să ne raportăm din nou la cazul cu persoana mutată de la garsonieră la casă cu mansardă și persoana mutată de la o casă la o altă casă. După ce s-au mutat în casă nouă ambele persoane decid să-și schimbe parchetul. Atenție. Să-l schimbe. Există deja un parchet. Ce crezi că vor alege? Corect. În primul caz, se grăbesc și aleg ceva plăcut ochiului. În al doilea caz, așteaptă momentul potrivit și aleg ceva de calitate. Prin calitate înțeleg în primul și primul rând materialul din care este confecționat, nivelul de izolare termică, modalitatea de îmbinare și binențeles aspectul. Prețul este același în ambele cazuri. Cu siguranță – este același preț. Este posibil. Da. Este posibil. Dacă ai răbdare, reușești să-ți controlezi primele impulsuri de a cumpăra și urmărești piața.

Acest sfat i l-am dat unui amic prin vară. Sfaturile bune le primești și le dai mai departe. El și-a motivat decizia de a cumpăra imediat prin faptul că durează prea mult până de Black Friday. Dura câteva luni. Parchetul și-l lua pentru câțiva zeci de ani. Merită așteptarea?!?! Eu îmi mențin părerea că merită.

Reducere de 70% de Black Friday la Valprestparchet.ro.

În concluzie, dacă în perioada următoare intenționezi să-ți schimbi parchetul sau, și mai bine, speri să te muți în casă nouă cât de curând urmărește promoția de Black Friday la Valprestparchet.ro. Promoția se întinde pe toată luna noiembrie, dar doar în primele zile vor fi reduceri de 70%. Apoi, până la sfârșitul lunii, vor fi reduceri de până la 50%, respectiv 40%, la ambele colecții de pachet – dublu si triplu stratificat.

Acum este momentul potrivit să cumperi. Grăbește-te! Profită de promoția din primele 2 zile!

SUGESTII
SUGESTII

Pentru detalii suplimentare și comenzi vă rugăm să accesați website-ul menționat în articol.

Arhivă editor: