Un concediu reușit este cel în care ne trezim dimineața când vrem și râdem în fiecare zi

11 nov. 2022

Pentru tine, ce este un concediu reușit? Pentru noi, un concediu reușit este cel în care ne trezim dimineața când vrem și râdem în fiecare zi.

concediu reusit

Am crezut mulți ani cu ideea că un concediu reușit implică să mergem cât mai departe de casă, să batem sute de km până într-un loc în care putem uita de toate problemele și stresul de la servici, indiferent de costurile financiare. Eram dispuși să renunțăm la multe cheltuieli pentru a putea strânge banii necesari pentru astfel de concedii. În timp, ne-am dat seama că suntem incapabili să ne detașăm indiferent unde ne-am fi aflat. Eram pe o potecă greșită datorată mentalului colectiv. Soluția era în altă parte. Mult mai aproape decât am fi bănuit. Era pe poteca cu conexiunea conștientă.

La sfatul unor prieteni, am început să ne rezervăm câteva zile de odihnă înainte să plecăm în concediu. Dacă pleci în concediu epuizat, până când reușești să te mai odihnești câtuși de cât te poți trezi că a sosit timpul să-ți faci bagajele de plecare. Cu cât plecăm mai odihniți cu atât șansele de a avea un concediu reușit sunt mai mari. De ce să irosim zilele de concediu pe odihnă când putem să ne odihnim acasă înainte de plecare? Acest sfat este extrem de greu de pus în practică. De regulă, cei mai mulți dintre noi, pentru a putea pleca măcar câteva zile suntem nevoiți să depunem mai mult efort înainte de plecare. În loc să ne odihnim, de fapt noi ne epuizăm și mult. Cu puțină bunăvoință, noi am reușit să trecem mai deaprte.

Următorul pas. Să întrerupem anumite activități care ne pot tulbura liniștea sau să delegăm pe cineva pentru a le prelua în perioada în care suntem plecați. Și acest sfat este extrem de greu de pus în practică. Indiferent că suntem antreprenori, angajați sau bugetari. Nouă ne lipsește cultul împărțirii sarcinilor. Noi avem un stil de muncă bazat pe individualism, nu pe sarcini comune. Această mentalitate duce inevitabil la persoane indispensabile la locul de muncă.

Mai este un pas. Și acesta este extrem de greu de pus în practică. Să râdem în fiecare zi. Exact. Să râdem în fiecare zi. Un concediu reușit este cel care reușește să ne aducă într-o stare în care putem râde în fiecare zi. Să ne trezim dimineața la ce oră dorim, cu zâmbetul pe chip și să-l păstrăm până seara când ne vom pune din nou capul pe piernă.

Un concediu reușit nu este condiționat de deplasarea în alte locații. Un concediu reușit poate fi și cu cazare acasă și deplasare în fiecare zi cu o mașină închiriată într-o pădure din apropiere.

Reține! Să râzi în fiecare zi!

auto ssg
Auto SSG

Servicii superioare de închiriere auto în Focșani, Vrancea la prețuri excelente.
Rezervarea unei mașini este rapidă și comodă.

Website: www.auto-ssg.ro

Arhivă editor: