Un apartament langa Parcul Sebastian reprezinta locuinta ideala

22 apr. 2022

Cand ploua trei-patru zile la rand sau chiar o saptamana, omul realizeaza cat de mult ii lipsesc iesirile in natura. In casa nu se vad decat obiectele dintre cei patru pereti, in timp ce afara se misca o lume intreaga. Dimineata rasare soarele, copiii merg la scoala veseli cu ghiozdanele in spate, cainii latra fericiti, pisicile se joaca, gospodarii oraselor fac curatenie pe strada si in parcuri si pomii si florile rad in soare.

Asa se explica de ce oamenii isi doresc case sau apartamente langa parcurile din Bucuresti. Parcul este spatiul care le incarca bateriile si ii stimuleaza la miscare. Parcul Sebastian este o minune! Plantele agatatoare ofera ochiului imaginea elementelor naturii care traiesc in deplina armonie. Locurile de joaca pentru copii sunt sigure si cu puncte de atractie diversificate pentru cei mici ca acestia sa nu se plictiseasca. Gardul viu aminteste de casa bunicilor, in timp ce terenurile de fotbal si de tenis pot fi folosite gratuit.
Aici au loc concerte, evenimente, targuri tematice de Craciun si toamna cand se culeg strugurii si se face mustul.

Zona are o istorie interesanta, iar parcul a fost numit asa dupa numele scriitorului Mihail Sebastian.

Dimineata oricarui bucurestean poate incepe cu un sfert de ora de alergat prin parc, adica inviorarea. Daca nu se poate in zilele de lucru, cel putin in zilele libere si in cele de concediu, in cazul in care nu pleaca din oras.

Parcul Sebastian este principalul motiv pentru care dezvoltatorii au vandut zeci de apartamente 2 camere Rahova de la inceputul anului pana acum.

Familii tinere cu copii se programeaza sa vada blocurile si apartamentele si au depus cerere de cumparare a acestor locuinte. Nu vor sa rateze o asemenea oportunitate de a avea aproape si scoala, dar si parcul.

Apartament 2 camere, Confort Urban Residence Rahova, loc parcare inclus este oferta imobiliara cea mai solicitata in acest moment pentru ca se stie cat de greu gasesc bucurestenii un loc de parcare.

Apartamentul prezentat mai sus se afla la etajul 2 si a fost terminat in anul 2022. Etajul 2 este ideal in multe privinte. In primul rand, apartamentul nu este nici la parter, nici foarte sus si cei care vor sa faca miscare pot urca si cobori scarile, fara sa ia liftul. Sportul acesta este foarte sanatos. In al doilea rand, daca este o disfuntie la reteaua de alimentare cu electricitate, la acest etaj se poate urca si cu bagaj pentru ca nu sunt multe scari.

Balconul reprezinta un alt punct de atractie al apartamentului, dar si finisajele de calitate si elegante ale blocurilor din complexul rezidential.

Pretul acestui apartament este accesibil. Oricine poate strange din salariu 3925 de euro pentru a-i da avans pentru o asemenea locuinta. Daca se opteaza pentru plata in rate a apartamentului, rata lunara este de aproximativ 273 de euro pe luna. Oamenii se grabesc sa cumpere de la acest dezvoltator fiindca valoarea comisionului este 0 si persoanele care au cumparat anterior sunt 100% multumite de calitatea blocurilor si a finisajelor.

In apartament parchetul este montat, baia complet dotata, peretii zugraviti cu gust. Nu mai este nevoie de alti bani pentru vopsit, reparat ca atunci cand se cumpara un apartament vechi sau unul nefinisat.

Cei care au programat vizita s-au declarat superincantati de modul in care este amenajata baia, de culorile placute ale gresiei si faiantei si de calitatea obiectelor sanitare din ceramica.

Toate blocurile au videointerfon la intrare, fiind prevazute si cu senzor de incendii.

Apartamentele sunt bine izolate, astfel incat nu pierd agent termic si zgomotele de afara nu se aud in interior.

Distanta pana la prima statie de autobuz este de 100 de metri si se merge pe strada principala. Strazile sunt asfaltate, fara gropi, zona fiind curata, astfel incat locuitorii nu sunt stresati de gunoaie sau de gropi.

In vecinatatea complexului se afla un mall, scoala, gradinita, farmacie, centre comerciale, dar se ajunge foarte repede si usor si in Piata Unirii.

In pretul de 65 900 de euro sunt incluse si TVA si locul de parcare, dupa cum s-a precizat anterior.

Potentialul cumparator poate programa oricand o vizita la fata locului, dar are libertatea de a alege si culorile finisajelor apartamentului dintr-o paleta cromatica vasta, sa fie pe gustul sau.

Lumea se grabeste sa cumpere aici un apartament pentru ca in alta parte locul de parcare ajunge si pana la 5000 de euro, suma care se achita separat de pretul apartamentului. Sunt situatii in care cumparatorul se ocupa si de finisaje si se intelege in ce dificultate financiara este pus, mai ales ca trebuie sa si mobileze apartamentul respectiv.

Cea mai eficienta solutie din punct de vedere financiar si al sanatatii este cumpararea apartamentului descris mai sus.

Urcatul si coboratul scarilor, o partida de fotbal cu amicii pe terenul ce poate fi utilizat gratuit in parc (in alte parcuri se inchiriaza cu ora) reprezinta sanatate curata.

Zona este in plina dezvoltare, in plus, lumea nu mai prefera Baneasa sau Pipera ca pe vremuri, ci Oltenitei este zona in care se vand cel mai bine vilele, garsonierele si apartamentele.

O casa ofera omului siguranta si intimitatea de care are nevoie pentru a trai fericit si a se bucura de viata, de sanatate, de prezenta celor cu care doreste sa imparta locuinta respectiva.

Apartamentul cu doua camere va fi locul de odihna si de relaxare, spatiul sigur care permite igiena personala si pastrarea sanatatii.

In zona Rahovei inca mai sunt apartamente la cele mai bune preturi disponibile in acest moment.

publicitate vrancea
Advertoriale

Acesta articol este un advertorial.