Tu ți-ai mutat biroul acasă sau doar ți-ai amenajat acasă un loc de muncă?

2 sept. 2021

Chiar dacă mai e puțin și renunțăm complet la mască, cei mai mulți angajați care au lucrat de acasă nu prea se grăbesc să revină la birou. Tu ce faci? Ți-ai mutat biroul acasă?

Partea cu munca de acasă a intrat de la bun început într-un conflict puternic cu spațiul casei. Avem suficient spațiu ca să lucrăm de acasă? Păi, nu prea. Locuințele vechi sunt destul de mici. Unele locuințe noi au un spațiu și mai mic. Indiferent cât de minimalist ne-am alege stilul de viață parcă tot nu avem loc. Nu aveam loc nici înainte. Acum să mai păstrăm și biroul acasă?

Dacă vă uitați puțin pe ce s-a scris pe internet despre acest subiect veți observa cu ușurință că predomină sfaturi utile. Transformați o cameră în birou? Care cameră? Dormitorul sau sufrageria? Sufrageria. Și cu cei mici ce facem în timpul zilei? Îi trimitem la vecini??!!? Sau, să ne mutăm biroul în balcon. Serios?!?!? Păi cum stăm cu spațiul minim disponibil pentru un angajat?

Un birou este mai mult decât un simplu loc de muncă

Un angajat, pentru a putea avea randamentul dorit, are nevoie în primul și primul rând de confort la locul de muncă indiferent de locul de unde lucrează. Conform unor studii, este recomandat ca o persoană să lucreze de acasă pe termen lung doar dacă dispune de posibilitatea de a-și amenaja acasă un spațiu care să semene cu un birou. Un birou nu este doar un simplu blat pe care putem așeza un laptop, înghesuit într-un colț al imobilului. Un birou necesită un spațiu aerisit și organizat. Un birou necesită un anumit mediu care să-ți permită să te concentrezi pe ce ai de făcut.

Cu ajutorul unor pereți de sticlă putem compartimenta, de exemplu, o încăpere de acasă cu o suprafață mai mare. Chiar dacă în cea mai mare parte a zilei suntem singuri la birou, putem aduce un birou pentru mai multe persoane. Chiar dacă aparent acest detaliu pare nesemnificativ, să știți că efectul este major. Pe unul din scaunele de rezervă poate sta soția când vă aduce cafeaua dimineața sau unul dintre copii când are nevoie de ajutor la matematică.

Au fost menționate cazuri în care colegii care lucrează de la distanță au preferat să se mai întâlnească prin rotație la unul dintre ei. Av un birou mai mare, îi poți invita la tine. Important este să vă întâlniți, să vă strângeți mâinile și să fiți eficienți. Restul vine de la sine.

Dorești să-ți amenajezi un birou acasă și ai nevoie de un perete din sticlă? Te așteptăm la sediul nostru din Focșani pentru a-ți prezenta oferta completă, beneficiile suplimentare ale fiecărui sistem, perioada de garanție și portofoliul de lucrări.

tamplarie pvc vrancea
OMEGA TAMPLARIE - Focsani, Vrancea

Executăm tâmplărie termoizolantă din anul 2003 și suntem în acest moment unul dintre liderii pieței din Vrancea și din județele limitrofe. Experiența acumulată în acești ani se regăsește în calitatea de top a produselor noastre.

In prezent, OMEGA TAMPLARIE face parte din casele a zeci de mii de români in forme și modele variate, oferindu-le confortul și siguranța de care au nevoie.

Website: www.omegatamplarie.ro

Arhivă editor: