Top funcții smart TV de care să ții cont când îl cumperi

5 ian. 2023

Televizorul reprezintă punctul central din living, acolo unde stai pe canapea sau pe fotoliu și urmărești împreună cu familia filmele preferate, meciuri sau emisiuni informative.

Mai mult, un smart TV este un gadget digital pe care-l utilizezi pentru streaming, gaming, conectivitate și alte facilități de inteligență artificială sau internetul lucrurilor. Ca să te asiguri că alegi cel mai bun smart TV în locuința ta, iată care sunt cele mai importante caracteristici ale televizoarelor smart disponibile în magazine online și fizice.

Funcția vizuală – un smart TV îți oferă imagini clare

Este important ca smart TV-ul pe care-l cumperi să redea imagini de calitate, așa că verifică numărul de pixeli. Această valoare este de nivel minim HD, dar, ca să alegi modele performante, caută modele Full HD. În prezent, gamele profesionale de televizoare sunt cele cu rezoluție 4K (Ultra HD) sau 8k. Aceste tehnologii îți oferă o calitate a imaginii de 4 ori mai bună față de un TV Full HD, în cazul unui smart TV 4k, respectiv de 16 ori mai performantă, la un smart TV 8k.

Funcția de adaptabilitate – prin smart TV ai cel mai bun display

Îți trebuie un televizor care să țină pasul cu nivelul calitativ al transmisiilor în format HD sau Ultra HD. Totodată, ai nevoie ca imaginile pe care le vizionezi să fie de cea mai bună calitate, indiferent dacă este vorba despre un film vechi, un meci în 4K sau un documentar filmat în natură. Ține seama de adaptabilitata display-ului, când cumperi un smart TV. Verifică să aibă  display LED, NanoCell sau QLED, pentru imagini clare din toate unghiurile de vizualizare, indiferent de nivelul luminii din sufragerie. Citește descrierile de produs și caută valoarea vitezei de aprindere a pixelilor pe ecran.

Funcția de conectivitate – prin smart TV ai facilități multimedia

Pe primul loc în top funcții smart TV este conectivitatea. Urmărește acest criteriu când cumperi un televizor nou, ca să beneficiezi de toate facilitățile multimedia disponibile la ora actuală pe piața televizoarelor inteligente. Prețul modelelor premium de smart TV nu trebuie să te sperie, cu CardAvantaj poți cumpăra televizorul dorit în rate fără dobândă*, de la orice retailer din rețeaua de magazine partenere. Achiziționezi ce-ți place simplu, rapid, astfel încât bugetul familiei tale să fie utilizat în mod eficient.

Concentrează-te pe funcțiile smart TV-ului, aspectul financiar este rezolvat. Verifică interfața, opțiunile de streaming, înregistrare și redare video pentru rețele sociale, galeria de aplicații online, compatibilitatea cu dispozitivele mobile, cu media player-ul și cu îndrăgita consolă de jocuri. Astfel vei cumpăra cel mai bun smart TV pentru tine și familia ta, în condiții optime de calitate și preț.

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

publicitate vrancea
Advertoriale

Acesta articol este un advertorial.