Solutia ideala de climatizare pentru un spatiu industrial

2 sept. 2021

Exista multe aspecte de care trebuie sa tinem cont cat realizam un spatiu industrial, in special de sistemele de climatizare, daca vrem sa comercializam produse care trebuie tinute la o temperatura cat mai mica sau constanta.

Cea mai la indemana solutie este reprezentata de aparatele de aer conditionat iar pentru un astfel de spatiu putem opta pentru casete de tavan. Comparativ cu aparatele clasice pe care le stim, acestea au acelasi efect doar ca sunt montate pe tavan si sufla aerul in jos si la un anumit unghi in parti si totodata, ocupa in acest sens mai putin spatiu, permitandu-ne sa utilizam spatiul ramas in alte scopuri.

Montarea unei casete de tavan este de asemenea la fel de simpla ca si a unui aparat de tip split, pe perete. Singura diferenta este ca avem nevoie de spatiul necesar pentru a o amplasa deci trebuie sa alegem aceasta optiune inainte de a ne apuca sa mobilam sau sa modificam aspecul interior.

Desigur, acesta nu ajuta atat de mult in cazul toturor produselor dar pentru cele tinute in aer liber, este numai bun, mentinandu-le proaspete. Dar cel mai important aspect este ca se creaza in interior o atmosfera cat mai placuta pentru clienti. Fiind destul de silentioase, nu deranjeaza acustic si pot fi setate cu usurinta, ca orice alt aparat de aer conditionat. Mai mult de atat, modelele de ultima generatie, inteligente, ne ofera si posibilitati de presetare sau control de la distanta prin computer sau smartphone. Astfel, chiar si daca inchidem magazinul pentru cateva zile, putem obtine temperaturile dorite in interior de oriunde ne-am afla, in cateva secunde.

O caseta de tavan poate fi potrivita si pentru o locuinta, cu siguranta, avand la dispozitie si modele cu capacitati mai mici, numai bune pentru o camera de mici dimensiuni. Si dupa cum deja am precizat, montajul, consumul dar si intretinerea, nu difera cu nimic de un aparat normal, de tip split, doar ca, pretul de achizitie este ceva mai mare.

Pentru un spatiu industrial extins sau pentru un supermarket avem la indemana modele de putere mare, de peste 40000BTU, capabile sa acopere o suprafata cat mai mare. Acestea pot functiona si ca inverter, ajutandu-ne sa obtinem caldura intr-un spatiu, de exemplu pe timp de iarna.

publicitate vrancea
Advertoriale

Acesta articol este un advertorial.