Producător mobilier școlar și grădiniță – cu înălțime reglabilă pentru poziții corecte

6 oct. 2022

Cauți un producător mobilier școlar și grădiniță? Noi am găsit mobilier cu înălțime reglabilă la Mobman.

Conform unui studiu efectuat de către S&P Ratings în februarie 2022, nivelul de educație financiară al populației României ne plasează pe ultimul loc în Uniunea Europeană. Studiul a inclus circa 600 de respondenți cu vârste cuprinse între 30 și 50 de ani, dintre care 70% cu copii. Nivelul de educație financiară este de 21% din total, în timp ce nivelul mediu al UE este de 52%. Același studiu mai arată că 60% dintre români nu au un plan de rezervă în caz de boală sau accident, iar 70% dintre aceștia nu știu ce consecințe financiare ar avea decesul, îmbolnăvirea sau implicarea lor într-un accident. (sursa economedia.ro)

Educație financiară nu înseamnă doar să ai un venit mai mare decât cheltuielile de întreținere, să ai o rezervă financiară sau să fii chibzuit când faci o plată. La educație financiară se încadrează și capacitatea de a anticipa aspecte de natură medicală și de a lua din timp măsuri preventive. În cazul părinților, această responsabilitate este și mare. Părinții au obligația de a le oferi copiilor un mediu propice pentru încrederea în sine, lipsit de pericole majore. Am învățat să-i ferim de foc. Am învățat să-i ferim de autoturisme. Am învățat să-i ferim de monitoarele mici de la smartphone. Am învățat să spunem NU. Dar, comparativ cu alți părinți de acceași generație, mai avem multe de învățat.

De curiozitate. Vă mai duceți aminte de zilele în care părinții voștri vă amenințau că vă leagă o scândură de spate? Sau de băncile de lemn masiv din școală în care nu vă încăpeau picioarele? Vă mai aduceți aminte? Sau … câți aveți curajul să recunoașteți faptul că toți colegii de birou aveți același tip de mobilier fix chiar dacă diferențele de înălțime dintre voi sunt semnificative? Ați acceptat bănci fixe în școală. Acceptați birouri fixe la locul de muncă. Și încercați să amânați ziua în care problemele de spate se vor agrava. Credeți că veți reuși să vă ascundeți de ele? Cu siguranță. Nu. Problemele de spate se agravează zilnic puțin câte puțin. Abia în prima zi de concediu medical, când veți fi nevoiți să umblați la fondul de rezervă, veți recunoaște adevărul. Veți recunoaște că ați greșit de fiecare dată când ați neglijat poziția corectă a corpului la birou.

producător mobilier școlar și grădiniță

Revin la părinți. Și noi suntem părinți. Și noi am fost amenințați cu scăndura de spate. Și noi avem zile cu dureri de spate. Mergem mai departe. Dar … am decis să căutăm pentru fiica noastră un mobilier de școală cu înălțime reglabilă care să-i permită o poziție corectă a corpului atunci când își face temele.

De aici și până la a căuta pe internet „Producător mobilier școlar și grădiniță cu înălțime reglabilă” a mai fost doar un pas.

Mobilier școlar și grădiniță – cu înălțime reglabilă

Acesta este primul pas. Da. Există mobilier școlar și de grădiniță cu înălțime reglabilă. Sunt inclusiv în România școli și grădnițe care au înțeles cât de importantă este poziția copiilor la cursuri și au renunțat la mobilierul clasic. Au achiziționat mobilier cu înălțime reglabilă și îl adaptează periodic pentru fiecare copil. Din nefericire, școala la care merge fiica noastră nu este printre ele.

În schimb, am decis să-i cumpărăm unul pentru camera ei și să facem referire la acest tip de mobilier ori de câte ori avem ocazia. Am ales Set banca scolara antiscolioza individuala Eliss cu inaltime reglabila. De culoare verde. Am avut norocul și l-am prins și la promoție.

După ce se va obișnui cu o poziție corectă la birou, la înălțime optimă și cu blat înclinat la 7° care îi conferă poziția perfectă pentru coloană, se va simți inconfortabil într-un birou clasic. Va solicita unul cu înălțime reglabilă. Acesta este cel de-al treilea pas.

Cu siguranță, peste ani, pentru copiii ei, ea va accepta doar o grădiniță sau o școală care va dispune de mobilier cu înălțime reglabilă pentru toți copiii. Va transmite mai departe educația financiară și de sănătate, corelate cu dorința de confort.

MOBMAN – producător mobilier școlar și grădiniță – cu înălțime reglabilă pentru poziții corecte

Producător. Am căutat un producător din două motive. Pentru că la producători găsim prețuri mai mici și pentru că facem parte dintre cei care susțin activ economia locală. De fiecare dată când avem de ales între un produs de calitate din import și unul produs local îl alegem pe cel autohton.

Am ales Mobman – www.mobman.ro – un brand creat din pasiunea pentru construcția pieselor de mobilier extrem de rezistente, frumoase și bine optimizate din punct de vedere al costurilor.

Le dorim cât mai multe instituții școlare mobilate de la A la Z.

SUGESTII
SUGESTII

Pentru detalii suplimentare și comenzi vă rugăm să accesați website-ul menționat în articol.

Arhivă editor: