Pregătește-te pentru cele mai mari REDUCERI la servicii și tratamentele medicale estetice, faciale beauty și corporale

4 nov. 2022

De Black Friday, Silhouette Medical Beauty vine cu super oferte la o gamă diversă de servicii și tratamentele medicale estetice, faciale beauty și corporale. Fii pe fază! Miercuri. 9 noiembrie.

clinica estetica Bucuresti

În societatea noastră de astăzi, standardele de frumusețe pentru femei sunt înalte. Aceste standarde fac parte din istoria și cultura femeilor, ele confruntându-se zilnic cu presiunea de a arăta într-un anumit fel. Problema cu aceste standarde este că s-au îndepărtat de stadiul „aproape de neatins” și au intrat în cel de „imposibil de atins”. Datorită selecțiilor repetate înainte ca o fotografie să fie postată în mediul online și a aplicațiilor de prelucrare grafică accesibile gratuit comparațiile se fac cu fotografii în care unghiul avantajează sau, și mai periculos, fotografii ireale. Dorința de a fi văzute frumoase a devenit o obsesie în societatea noastră, motiv pentru care este indicat ca ele să învețe fie precaute de fiecare dată când au tendința de a se compara cu o imagine văzută pe un monitor. Există riscul ca modelul cu care se compară să fie rezultatul unei prelucrări grafice imposibil de atins în realitate.

Tehnologia a avansat atât de mult încât nici măcar discuțiile online live nu mai sunt o certitudine a faptului că imaginea pe care o vedem pe monitor coincide cu cea reală. Imediat după pandemie a fost înregistrată o creștere a serviciilor și tratamentele medicale estetice datorate jenei în timpul conferințelor online, atât în rândul femeilor cât și al bărbaților. Comunicarea în interiorul unui grup restrâns de persoane duce treptat la o scădere a interesului față de aspectul fizic. În schimb, comunicarea cu un grup mai larg, din zonce și culturi diferite, are tendința de a ne amplifica atenția față de cum arătăm. Acest amănunt se cunoștea și înainte. Era vizibil de fiecare dată când veneau în vizită colegi din alte filiale ale comapniilor, de exemplu. Conferințele online doar au oferit un cadru mai competitiv. Un cadru cu o presiune mai mare. Mai mare și des repetată. Posibilitatea de a lucra de la distanță a permis anumitor persoane lipsite de obligații sociale (de exemplu, fără copii la scoală) să se retragă în anumite locații și să comunice exclusiv online. Prin email și prin video conferințe. Interacțiunile offline erau limitate sau, din anumite motive, chiar excluse în totalitate. De aici și până la tentația de a se folosi programe video de prelucrare live a mai fost doar un pas. Pe scurt, imaginea pe care o vedeau colegii pe monitor era a unui avatar realizat automat în baza unui chip real. Un avatar cu care anumite persoane se pot compara.

A nu se înțelege că susțin faptul că acele programe sunt imorale. Eu vreau să scot în evidență faptul că trecem printr-o perioadă de tranziție vizavi de posibilitățile tehnologice și efectele pe care acestea le au asupra comportamentului nostru. Programul respectiv poate fi folosit cu succes de persoane care doresc să-și protejeze imaginea. Și eu cunosc câteva persoane care nu doresc să se expună public. Au un grup restrâns de persoane cu care se întâlnesc constant și atât. Persoanele necunoscute cu care interacționează în mediul online au parte de un avatar. O imagine evident și explicit îi ascunde adevărata identitate. Ele nu se folosesc de tehnologie pentru a induce alte persoane în eroare. Ele doar își exercită dreptul de a-și proteja identitatea. Este la fel ca la unele concerte asiatice în care se menționeză în clar pe afiș faptul că interpreții sunt o hologramă generată cu ajutorul unui calculator. Cântăreții văzuți pe scenă nu exită în realitate. Ei nu pot fi așteptați la ieșire pentru autografe.

Conform specialiștilor, este recomandat ca persoanele care au predispoziția de a-și compara frumusețea cu ce vede pe monitor, în format foto sau video, să-și dezvolte un simț fin al realității. Să învețe cum să deosebească cu ușurință imaginile reale de cele prelucrate pentru a evita riscul de a se compara cu o imagine „imposibil de atins”.

De Black Friday, Silhouette Medical Beauty vine cu super oferte la o gamă diversă de servicii și produse.

Fii pe fază! Miercuri. 9 noiembrie. Profită de oferta Silhouette la cele mai dorite servicii și produse!

  • discounturi la servicii și tratamentele medicale estetice (terapie laser, injectări, lifting-uri, Spectro Check), tratamente faciale beauty și tratamente corporale (epilare, slăbire, anticelulitice, fermitate).
  • discounturi la produsele de îngrijire acasă.

Fă primul pas pentru un corp mai frumos și mai sănătos!

SUGESTII
SUGESTII

Pentru detalii suplimentare și comenzi vă rugăm să accesați website-ul menționat în articol.

Arhivă editor: