Omul gospodar își cumpără de Black Friday sisteme de protecție pentru Black Day

31 oct. 2022

Omul gospodar își face iarna car, vara sanie și își cumpără de Black Friday sisteme de securitate și supraveghere de pe A2t pentru Black Day.

sisteme de securitate și supraveghere

Pandemia care, sperăm cu toții, a trecut a avut și câteva avantaje demne de adus în discuție. Unul dintre ele a fost încetinirea intensității cu care marele aglomerații urbane atrăgeau populația. Înainte de pandemie, familii întregi migrau către marile orașe în speranța unui trai mai bun. Cu copii, cu bătrâni, cu animale de companie. Vindeau sau lăsau totul în urmă și plecau. După pandemie am început să observăm o migrație inversă. Familii întregi au revenit înapoi în țară. Altele au renunțat la confortul și stabilitatea financiară specifice orașelor și au investit în diverse locații aflate în zone mai retrase. Și noi ne-am construit o căsuță într-o zonă aflată în apropierea orașului. Am început înainte de pandemie și am reușit să o finalizăm recent. În această perioadă dificilă, acolo ne-am găsit liniștea.

Noi nu considerăm că am făcut un pas în spate, ci dimpotrivă. Ne-am putut adapta rapid și, la final, putem spune că am făcut un pas în față. Viața actuală de la țară mai are foarte puține lucruri cu amintirile noastre din copilărie. Muncile agricole la care participau toți membrii familiei au dispărut. Terenurile cu porumb din fața casei au fost înlocuite cu loc de joacă pentru copii. Grajdurile de vite sunt nelocuite. Nu vreau să spun că este bine sau rău. Vreau să spun că este altfel. Vreau să spun că au apărut în sate tineri antreprenori – de la mici producători până la prestatori de diverse servicii. Vreau să spun că sunt case cu un confort la care bunicii noștri nici nu bănuiau că există.

Imediat după discuțiile generate de imposibilitatea copiilor de la sate de a urma școala online au fost făcute investiții evidente în rețeaua de internet aproape în toate comunitățile. Noi avem în prezent fibră optică până în casă. Pot spune că acolo am internet la fel de bun cu cel pe care îl am la birou în oraș. Și acest impediment a fost depășit într-un interval de timp relativ scurt. Teoretic, oricând doresc, pot să-mi iau laptopul și să mă mut acolo. În loc să tastez de aici de pe birou pot să scriu de acolo de pe banca de sub alun.

Nu suntem singurii care ne-am orientat stilul de viață către sate. Către satele din prezent. Cele cu internet și cu toaletă în casă. Am luat această decizie pentru sănătatea noastră și a copiilor noștri. Am învățat să plantăm un pom, am învățat să copilim o roșie, am învățat să alergăm după o găină și să ne ferim de cocoș. Am învățat. Ne-am acomodat. Cu o singură excepție. Securitatea familiei. Chiar dacă nu dispunem de bunuri materiale de valoare suntem conștienți de faptul că ceea ce avem poate atrage atenția altor persoane.

Ce putem face? Ce opțiuni avem la dispoziție? Este foarte greu de răspuns la aceste întrebări. Este greu pentru că ne este imposibil să locuim într-un imobil cu gratii la geam în spatele unui gard protejat cu sârmă de antiescaladare. Noi dorim să ne putem bucura de libertatea care ne-a atras acolo, nu să ne lăsăm copleșiți de cine mai știe ce temeri mai mult sau mai puțin motivate. A;a a; fi spus dacă aș fi stat degeaba pe internet atâția ani.

Din fericire, există sisteme performante de securitate și supraveghere cu ajutorul cărora putem dormi cu toții liniștiți.

Sisteme complexe de alarmare la efracție, de supravegehre și de comunicare la distanță

Un sistem de protecție complex implică două părți. O parte este constituită din sisteme mecanice, fixe sau mobile (de ex ușa de la intrare cu yală, ușa de la magazie cu lacăt, gratiile de la geam, obloanele de la ferestre) și o parte din sistemul de avertizare si monitorizare. Primul sistem are rolul de a împiedica sau întârzia o efracția. Al doilea are rolul de a avertiza că are rol o efracție și de a colecta informații despre infractor. Acesta este primul nivel al unui sistem de securitate. Există echipament cu ajutorul căruia poți comunica cu infractorul de la distanță. Direct, prin intermediul monitorului de la televizor sau doar audio. Intenția este de a-i transmite intrusului că a fost observat, poate chiar identificat, și de a minimiza posibilele pierderi materiale.

În caz că nu știți, un sistem de securitate performant dispune de componente la vedere și componente camuflate în diverse obiecte din interior sau din exteriorul locuinței. De regulă, intrușii au tendința de a se feri de cele la vedere fără să cunoască existența, poziția și faptul că cele ascunse au transmis mesajul de efracție înainte ca să pornească alarma de avertizare din interior.

Apropo, una dintre cele mai eficiente metode de protecție este prevenția și descurajarea. Dacă întenționați să plecați câteva zile în concediu, montați în camerele de la stradă câteva veioze în prize cu temporizator. Sau, dacă sunteți o familie smart, vă recomand câteva întrerupătoare ce pot fi controlate de pe smartphone. Stați pe aproape! Poate voi avea timp într-o zi să vă zic mai multe sugestii despre cum se țin hoții departe.

De ce să cumperi de Black Friday de pe magazin-ul online sisteme de securitate și supraveghere A2t

Cel mai important motiv pentru care îți recomand să cumperi aceste produse de Black Friday este faptul că, în acest domeniu, apar foarte rar versiuni noi ale unui produs. Produsele de top actuale pot fi aceleași și peste câțiva ani. Așa cum am spus mai devreme, un sistem de securitate este destul de complex. Implică mai multe componente. Dacă aloci o anumită sumă pentru acest sistem și le comanzi la preț normal vei lua o parte din ele. În schimb, dacă comanzi de Black Friday, ai posibilitatea să comanzi mai multe componente de aceeași sumă.

Până pe 1 decembrie ai timp să-ți pregătești coșul de cumpărături din categoriile: supraveghere video, automatizari de porți, sisteme de alarmă și videointerfoane.

În caz că ai nevoie de ajutor, contacează-i pe cei de la A2t și roagă-i să te îndrume către un un partener Atu Tech.

SUGESTII
SUGESTII

Pentru detalii suplimentare și comenzi vă rugăm să accesați website-ul menționat în articol.

Arhivă editor: