Meserii care sunt la mare cautare se pot face dupa cursuri de specialitate!

3 aug. 2022

Satisfactia in munca, securitatea, abilitatile solicitate si munca pe tot parcursul anului – doar cateva dintre beneficiile de a fi tehnician certificat in gaze. Ei spun ca o persoana obisnuita isi petrece aproape o treime din viata la locul de munca, asa ca o alegere implinitoare in cariera este incredibil de importanta.

In calitate de tehnician de gaze certificat, nu sunt doua zile la fel, lucrezi intr-o serie de medii diferite, cum ar fi case rezidentiale, cladiri comerciale sau chiar pe santiere. Cand lucrati ca instalator de gaz, vedeti dovada fizica a muncii voastre la sfarsitul fiecarui apel de service sau instalare. A fi capabil sa rezolvati problemele si sa vedeti rezultatele muncii voastre grele ofera un sentiment urias de realizare si satisfactie in munca.  Pentru a deveni instalator tehnico sanitare si de gaze, cei interesati pot accesa curusul oferit de catre agentia cursuriautorizate.eu!

Spre deosebire de multe alte domenii de cariera in care siguranta locului de munca poate fi incerta, multe locuri de munca calificate prezinta o mare siguranta pentru meseriasi. Guvernul si-a lansat recent lista de servicii de afaceri esentiale pentru provincie in timpul pandemiei de Covid-19, care includea tehnicieni de gaze, deoarece ofera servicii de asistenta si intretinere, inclusiv reparatii urgente, pentru a mentine siguranta, securitatea si functionarea esentiala a institutiilor comerciale si proprietati rezidentiale. Lumea meseriilor calificate se confrunta cu un decalaj de forta de munca din cauza varstei inaintate a celor ce muncesc si, pe masura ce meseriasii devin din ce in ce mai solicitati, este mai probabil ca cei care au absolvit programele de formare pentru meserii calificate sa gaseasca de lucru si o cariera plina de satisfactii.

Formarea de tehnicieni in manipularea gazelor ofera un nivel suplimentar de securitate pe care alte meserii nu il ofera. Tehnicienii autorizati in gaze isi gasesc de lucru tot timpul anului. Nu exista extrasezon, deoarece tehnicienii in gaze sunt capabili sa se mentina ocupati in timpul lunilor reci si mai calde. In calitate de tehnician in gaze, locurile de munca nu incetinesc odata ce casele nu mai au nevoie de cuptoarele aprinse. Instalatia de gaz este o cariera de 12 luni pe an, fara lipsa de oportunitati de angajare in timpul verii. Gratarele pe gaz, incalzitoarele de piscina si semineele exterioare necesita intretinere sau instalare, ceea ce va face ca lunile de vara ale instalatorului de gaz sa fie pline.

Tehnicienii in gaze pot extinde, de asemenea, munca pe care o desfasoara in timpul verii, urmand cursuri de tehnician pentru aer conditionat pentru a deveni certificati pentru a lucra la unitati de AC rezidentiale, comerciale si industriale. Cu aceasta pregatire suplimentara, nu exista niciodata un sezon prost pentru tehnicienii in gaz si va fi intotdeauna de lucru. Salariul unui lucrator in domeniul gazelor poate fi foarte competitiv. Este important sa te bazezi pe orice conexiuni din industrie pentru a gasi compania potrivita cu care sa lucrezi si apoi sa lucrezi din greu pentru a ramane competitiv in companie. Asta inseamna sa va imbunatatiti in mod continuu, prin continuarea educatiei (cum ar fi inscrierea la un curs de tehnician in Aer conditionat) si imbunatatirea abilitatilor noastre de servicii pentru clienti. Imbunatatirea continua si valorificarea companiei pentru care lucrati va creste astfel si catigul vostru salarial.

A putea lucra pe tot parcursul anului creste, de asemenea, castigurile anuale ale unui tehnician autorizat in gaze. Cu cat sunteti mai ocupat, cu atat veti castiga mai mult. Odata ce pregatirea de tehnician in gaze din Bucuresti este finalizata si intrati in forta de munca, veti descoperi ca exista o oportunitate extraordinara de avansare in cariera. In timp ce lucrati ca instalator de gaz, puteti continua sa urmati cursuri suplimentare pentru a va imbunatati cunostintele tehnice si setul de abilitati si, ca urmare, pentru a stimula cresterea in cariera.

Este obisnuit ca studentii care absolva programul nostru de meserii calificate sa-si continue educatia cu aer conditionat si refrigerare, instalatii sanitare, tabla si cursuri si ucenicie de mecanica. Pentru studentii care nu doresc sa continue cu ucenicia, multi studenti finalizeaza cursul si isi gasesc de lucru in service electrocasnice sau lucreaza pentru companii de incalzire, locuri de munca care nu necesita ucenicie dupa finalizarea cursului de tehnician gaz.

Pe masura ce lucrati in locuri de munca calificate, este important sa retineti ca invatarea nu se opreste niciodata. Sistemele si aparatele de incalzire se schimba si inoveaza in mod regulat, asa ca va trebui sa cunoasteti intotdeauna dispozitivele si aparatele la care lucrati, ceea ce face ca munca sa fie interesanta.

Acest lucru poate parea descurajator, dar a ramane la curent cu sistemele pe care le deserviti va poate oferi avantajul de care aveti nevoie pentru a va dezvolta rapid in domeniul ales. Asa cum exista un potential mare de crestere, exista si un potential antreprenorial in industria tehnologiei gazelor. Daca v-ati gandit vreodata sa va infiintati propria companie si sa lucrati pentru voi, exista o oportunitate pentru aceasta in industria fitingurilor de gaz.

Pentru a face acest lucru eficient, va trebui sa construiti o retea de clienti si sa construiti relatii solide cu acestia. Odata cu aceste relatii pot veni recomandari, pentru a continua sa va dezvoltati propria afacere. Daca acesta este ceva de care ati fost intotdeauna interesat, nu va simtiti limitat de tranzactii – lasati tranzactiile sa va demareze cariera. Profitati de oportunitatea de a avea o cariera implinita facand ceea ce va place in timp ce lucrati pentru voi.

publicitate vrancea
Advertoriale

Acesta articol este un advertorial.