Lasă intervențiile mecanice pe seama Auto Tivoli – Service autorizat Opel

25 ian. 2022

Unele lucruri nu le poți face singur. Tocmai de aceea s-au inventat specialiștii. Lasă intervențiile mecanice pe seama noastră iar tu ocupă-te de ceea ce îți face plăcere

Un specialist auto cunoaște cel mai bine tehnologia autovehiculului tău și are instrumente de vârf pentru reparații de înaltă calitate la preț corect.

Specialiștii noștri în service Opel vă recomandă, în momentul în care intenționați să vă achiziționați un autoturism, să aveți în vedere și valoarea acestuia de revânzare. După o anumită perioadă veți dori din nou să vă înlocuiți mașina. De ce să o casați sau să vindeți pe un preț minim când există posibilitatea să o predați ca avans pentru o nouă mașină?

Pentru a putea beneficia de acest avantaj financiar este necesar să vă alegeți un autoturism cu o valoare de revânzare echitabilă și, pe toată perioada când sunteți proprietar, să o mențineți la o valoare cât mai ridicată. Una dintre metode este să vizitați un service autorizat cel puțin o dată pe an.

Astfel, pe lângă confortul și siguranța de care vă bucurați în trafic, vă puteți bucura și de un avantaj financiar suplimentar.

Auto Tivoli – Service autorizat Opel

Executăm lucrări de revizii și reparații pentru autoturismele Opel aflate în perioadă de garanție și post-garanție și punem la dispoziția clienților toată gama de piese de schimb și accesorii originale Opel.

Te așteptăm mereu ca mare drag în service-ul Opel – Auto Tivoli din Focșani, Calea Munteniei nr. 11, tel.: 0237/235.500 int 136.

autotivoli
Auto Tivoli

Din 2009 Auto Tivoli este parte integranta a retelei nationale de concesionari AutoItalia Group si unic distribuitor autorizat al marcii Fiat, Fiat Profesional, Alfa Romeo si Jeep in judetul Vrancea. De asemenea, pe plan local, Auto Tivoli reprezinta si marca Peugeot.

Website: www.autotivoli.ro

Arhivă editor: