In studioul tehnologiei la 3 ore achizitionate, primiti 1 gratis

29 nov. 2021

Copiii merita tot ce este mai bun, tinandu-se cont insa de varsta lor si de puterea de intelegere. Iarna ei sunt surprinsi de decoratiunile din orase, de multimea jucariilor care le stau la dispozitie, de orchestrele alcatuite din animale de plus care canta colinde prin mall-uri.

Spectacolul este de vis si pentru adulti, dar pentru copii. In aceasta perioada ochii tuturor stralucesc pe strada, in magazine, peste tot.

Frumosul este general valabil, atmosfera vesela cuprinde lumea intreaga, indiferent de varsta si de conditia sociala.

Noul capteaza atentia tuturor si merita experimentat. Decoratiunile din oras se pot schimba mai mult sau mai putin, dar in esenta sunt tot stralucitoare, placut colorate si luminoase. Mall-urile cauta o alta tematica, dar brazii impodobiti cu ghirlande, globulete si instalatii sunt omniprezenti.

Un studio al realitatii virtuale insa reprezinta o distractie inedita de care copiii se vor bucura pe deplin.

In epoca moderna, casti speciale si ochelari speciali pot face persoana care participa la experiment sa se vada in spatiu, in mijlocul unei explozii atomice sau al unui razboi.

Simularea mirosului, a zgomotelor, a miscarilor fac ca totul sa para cat se poate de real. Scopul nu este acela de a infricosa, scopul este de a constientiza participantul la experimente si jocuri de urmatoarele aspecte:

  • omul modern este un rasfatat al timpurilor in care traieste datorita stiintei si tehnologiei. Evident ca pentru asta plateste un pret, dar este mult prea mic, raportat la beneficii
  • in prezent, drepturile omului, ale copiilor exista si sunt respectate, in trecut, legea era facuta de cei puternici
  • orice joc si orice experienta se finalizeaza cu o deprindere folositoare in viata si transmite un mesaj constructiv.

Anumite jocuri virtuale presupun actionarea cu o anumita viteza, decizii luate in functie de reguli, memorarea unor secvente din joc. Se intelege ca degetele trebuie sa se miste cu rapiditate pe butoane, iar memoria este utilizata si ea ca jocul sa nu fie pierdut.

Jocurile de echipa transmit un mesaj clar: impreuna, oamenii sunt mai puternici si reusesc, de aceea trebuie sa isi adune fortele pentru a cladi o lume mai buna!

Frenzyvr ofera o alternativa placuta mersului la mall sau in targurile de Craciun unde este aglomeratie si nu toti participantii respecta normele de prevenire a raspandirii Covid. De pilda, se sta la coada la gogosi sau la castane coapte si profitand de faptul ca se afla in aer liber, oamenii pot renunta la masca.

Nu toti cei care vor sa cumpere clatite cu ciocolata sau dulceata de smochine inteleg sa pastreze 1 metru distanta intre ei si persoana din fata.

O vizita la studioul prezentat mai sus garanteaza atat respectarea regulilor, cat si o doza maxima de distractie, plus ca la 3 ore achizitionate, primiti 1 gratis.

Regulile locului au in vedere asigurarea sanatatii si securitatii tuturor vizitatorilor care au venit aici sa se distreze.

  • in studio nu sunt primite mai mult de 20 de persoane, exista mai multe sali, prin urmare distantarea sociala de care este nevoie in prezent este posibila.
  • programarile se fac dinainte, deci cozile nu exista.
  • oferta se pliaza pe toate gusturile si interesele vizitatorilor de la 7 ani pana la peste 70 de ani care sunt atrasi de tehnologie.
  • personalul supravegheaza atent grupurile, mancarea este servita in conditii de maxima igiena grupurilor care vin sa isi sarbatoreasca un prieten sau un coleg.

Parintii isi pot aduce copiii in acest loc individual sau impreuna cu invitatii, iar in timpul acela nu se vor considera sacrificati, fiindca sunt organizate jocuri si experiente si pentru adulti.

Acest loc este al tuturor varstelor, intereselor si dorintelor. Participantii sunt initiati sa devina eroi ai umanitatii sau sa lupte contra raului. Ei pot lupta individual sau in echipe.

Aici, tinerii sub 18 ani pot simula conducerea unei masini pe o autostrada intens circulata, pe drumuri periculoase care impun maxima atentie si reflexe care sa functioneze ireprosabil.

Cati copii nu isi doresc sa fie la volan si nu pot face acest lucru pana nu implinesc varsta legala ca sa se inscrie la scoala de soferi, apoi pana nu trec de examenul de obtinere a permisului de conducere?

Simulatorul le permite sa se afle pentru o ora in pielea unui sofer. In acel moment vor realiza cat de responsabil este cel care conduce o masina pe drumurile publice.

Experientele de vis vor conduce la alte programari, fiindca intr-o vizita nu se poate experimenta totul.

Tanarul se poate trezi pe front, in linia intai a unui razboi feroce, la Cernobîl dupa explozia nucleara, in pesteri pline de pericole si in labirintul din care se iese numai cu ajutorul unui ghid bun si a unei potiuni magice.

Aici este o lume in care elementele lumilor aparent paralele se amesteca si atmosfera este de vis.

Se poate calatori inainte si inapoi pe aripile timpului si in alte dimensiuni. Exista jocuri, experiente care teleporteaza omul in alte ere si in alte state, dar si in universul virtual sau in cel intergalactic.

Ceea ce vizionarii acestei lumi au descris in operele lor devine realitate cu ajutorul echipamentelor de top.

Nu exista alta posibilitate de a experimenta aceste stimulatoare, casti si ochelari in afara unei vizite programate in acest „Muzeu al viitorului”.

O ora petrecuta aici valoreaza cat o mie de basme si toate descoperirile tehnologice si stiintifice din lume, iar daca se cumpara un pachet de trei ore in acest studio, o ora va fi obtinuta gratis.

Copiii merita sa fie dusi in locul in care pot fi eroii salvatori ai acestei lumi.

publicitate vrancea
Advertoriale

Acesta articol este un advertorial.