Importanta asigurarii casco pentru smartphone!

11 sept. 2021

Smartphone-urile din ziua de astazi fac mai mult decat sa fie simple telefoane. Le folosim pentru a verifica e-mailurile, a juca jocuri, a asculta muzica, a face fotografii, a naviga pe web, a obtine indicatii de orientare si multe altele. Aceste dispozitive au devenit o parte integranta a vietii noastre de zi cu zi. Ca atare, exista multe motive pentru a obtine o asigurare pentru telefonul mobil si a proteja aceste investitii importante.

In timp ce o garantie va acoperi probleme precum defecte de software si defectiuni mecanice, nu va acoperi alte probleme, cum ar fi deteriorarea, pierderea sau furtul utilizatorului. Din pacate, furtul de telefoane mobile este o problema in crestere si totul se rezuma la modul in care ne folosim de obicei telefoanele. Multi oameni sunt vinovati de mersul pe strada cu telefoanele scoase si acordand atentie doar la ce se intampla pe ecran. Din aceasta cauza, este indicata asigurarea sau garantie extinsa, in cazul in care telefonul pateste ceva, clientul nu are de suferit pierderi financiare.

Daca se intampla ceva cu telefonul vostru, a face o revendicare este simplu. Tot ce trebuie sa faceti este sa mergeti online sau sa apelati la Quickmobile de asigurari si sa le oferiti detalii despre telefonul si incidentul care va determina sa faceti o cerere. Dupa ce compania de asigurari are aceste informatii, dureaza doar cateva minute pentru a va procesa cererea. Dupa ce reclamatia este aprobata, puteti obtine, de obicei, un telefon de schimb care vi se expediaza in doar cateva zile sau chiar puteti ridica un telefon nou la magazinele desemnate.

Cand sunteti in cautarea unei companii de asigurari, cautati procesul de revendicare a acestora si aflati despre serviciul lor pentru clienti. Acest lucru este important pentru persoanele care au nevoie de un telefon de schimb cat mai curand posibil.

Stim ca exista nenumarate optiuni pentru huse de telefon disponibile astazi. SMulte marci comercializeaza produse care ofera o protectie deosebita. Si, desi o carcasa buna va poate ajuta sa va protejati telefonul, nu poate preveni complet deteriorarea.

Niciun caz nu poate face telefonul complet impermeabil sau rezistent la rupere. Si o carcasa pentru telefon nu poate impiedica furtul sau pierderea telefonului. Cel mai bun pariu poate fi investitia intr-una dintre cele mai bune huse pentru telefon si un plan de asigurare de calitate. O asigurare casco online de la Quickmobile.ro este acceptabila din punct de vedere financiar si usor de obtinute. Va ganditi ca, deoarece telefonul a venit cu garantie, nu aveti nevoie de asigurare? Este adevarat ca majoritatea telefoanelor de astazi au garantii ale producatorului. O garantie acopera de obicei probleme mecanice si defecte ale software-ului, dar nu multe altele.

Unul dintre cele mai bune motive pentru a investi intr-un plan de protectie pentru smartphone este ca acesta va acoperi ceea ce o garantie nu poate. Este posibil ca o garantie sa nu acopere daunele cauzate de neglijenta sau accidente. Daca va pierdeti telefonul sau este furat, nici o garantie nu va ajuta in aceste cazuri.

Desigur, nu spunem sa renuntam sau sa ignoram garantia. Ganditi-va la o garantie ca la prima linie de aparare impotriva problemelor telefonice si a daunelor. Planul de protectie a telefonului mobil este acolo pentru a va ajuta in cazul in care garantia nu va poate satisface toate nevoile.

Asigurarea este benefica in special daca aveti tendinta de a alege huse de telefon pentru aspectul lor. Acest lucru este important de luat in considerare daca aveti adolescenti cu telefoane care trebuie protejate. Quickmobile are de toate pentru toti, inclusiv oferte pentru dispozitive intre 5 si 15 septembrie cand se da startul la campania Back to School.

publicitate vrancea
Advertoriale

Acesta articol este un advertorial.