Iată cum să-ți amenajezi sufrageria ca să arate ca-n reviste!

15 mai 2022

Știai că îți poți amenaja sufrageria ca să arate ca în cele mai populare reviste de design interior?

Ai nevoie de puțină creativitate, inspirație și răbdare pentru a găsi elementele perfecte. Este important să acorzi o atenție sporită decorațiunilor din living deoarece aceasta este încăperea în care tu și persoanele dragi din viața ta vă petreceți timpul. În rândurile următoare te vom ajuta cu cele mai bune sfaturi pentru un decor de vis în livingul tău:

Optează pentru decorațiuni îndrăznețe

Decorațiunile sunt cele care fac diferența de fiecare dată. Orice încăpere lipsită de culoare și personalitate poate fi adusă la viață cu ajutorul anumitor elemente unice. Când vine vorba de livingul tău, piesele decorative vor aduce un plus de creativitate. Astfel, designerii de interior recomandă vazele de flori în forme cât mai ieșite din comun, cât și tablouri canvas abstracte, de la pepanza.ro, pentru un efect cât mai ieșit din comun. În plus, o oglindă sau un ceas de perete pot acorda farmec unui perete din living, având, în același timp, și o dimensiune utilitară.

Joacă-te cu corpurile de iluminat

Corpurile de iluminat sunt și ele foarte importante când vine vorba de aspectul sufrageriei tale. Este de preferat ca în camera de zi să ai cel puțin două ferestre mari prin care să intre razele soarelui, iar pentru timpul nopții ai nevoie de lumină artificială pentru a crea o atmosferă cât mai plăcută. Principalele tipuri de iluminat sunt cel cu lumina ambientală, iluminatul mediu, ce include aplice de perete sau spoturi, cât și iluminatul jos, caracterizat de lămpi, veioze și lampadare.

Folosește materiale inspirate din natură

Pentru a te bucura de un living ca în reviste ai nevoie de materiale inspirate din natură. Acestea sunt în cele mai noi trenduri și nu se vor demoda niciodată. Astfel, optează pentru o măsuță de cafea din sticlă transparentă, aceasta fiind potrivită mai ales pentru un living de mici dimensiuni. În ceea ce privește pardoseala din living, orientează-te spre alegerea unor materiale precum lemn masiv, marmură sau piatră. De asemenea, amenajarea unui living cu șemineu este o altă idee interesantă în designul interior care va crea un rezultat inedit, cu atât mai mult cu cât lemnul sau piatra sunt materialele definitorii pentru acest element de design.

Texturile sunt cele mai potrivite

Un living cu un aspect care îți fură privirea are nevoie de cât mai multe texturi. Totuși, este foarte ușor să pici într-o extremă greșită prin care vei încărca vizual întregul spațiu, de aceea îți recomandăm să alegi materiale calitative și cât mai simple. Fibrele naturale precum bumbacul, lâna, inul sau mătasea trebuie să primeze în amenajarea livingului tău, dacă vrei să respecți noile tendințe de design interior.

În concluzie, urmând sfaturile prezentate de noi, te vei bucura de o sufragerie ca în cele mai populare reviste de design interior.

publicitate vrancea
Advertoriale

Acesta articol este un advertorial.