Hale metalice marca Profin

25 aug. 2021

Multe spatii comerciale, spatii de depozite si diverse alte tipuri de constructii sunt realizate cu ajutorul structurilo metalice. Comparativ cu utilizarea materialelor precum caramida sau BCA, aceasta modalitate este mai ieftina si mai rapid de executat avand totusi o rezistenta foarte mare.

Un avantaj foarte important al halelor pe structura metalica este acela ca, pe cat de rapid pot fi ridicate, pe atat de rapid pot fi si demontate, in scopul relocarii sau pur si simplu al demolarii. De la un caz la altul imbinarile structurii pot fi sudate sau prinse cu suruburi. Ambele variante confera acelasi nivel de rezistenta si siguranta in utilizarea constructiei.

Daca atunci cand eram ceva mai mici ne intrebam cum de un supermarket, un fast-food sau un depozit poate fi ridicat in doar cateva zile, acum stim raspunsul. Exista numeroase firme se ocupa cu asta, unele doar cu constructia halelor, altele si cu productia profilelor utilizate sau cu proiectarea si constructia.

Firma Profin se ocupa cu proiectarea si executarea de hale pe structura metalica de cea mai buna calitate, la preturi competitive. Acestia au avut de-a lungul anilor clienti pe tot teritoriul tarii, executand hale in numeroase domenii de activitate. De la un caz la altul atat dimensiunile cat si designul variaza astfel ca si gradul de dificultate poate fi mai mare.

Exista anumite aspecte care trebui luate in considerare atunci cand este ridicata o hala pe structura metalica. In primul rand, scopul pentru care urmeaza a fi utilizata acesta. In acest sens sunt ales dimensiunile potrivite pentru ca viitoarea constructie sa reziste la sarcinile ce urmeaza a fi intreprinse. Spre exemplu, daca este realizat un spatiu comercial, piata de fructe si legume sa zicem, fara indoiala ca vor fi necesare si sisteme de climatizare care sa fie montate pe tavan/acoperis. Asa ca, structura metalica trebui sa fie indeajuns de solida incat sa sustina aceste sisteme.

Un alt aspect este modul in care urmeaza sa fie invelita hala. In general ste utilizata tabla pentru peretii laterali si dupa caz, tigla metalica pentru acoperisi. Totodata, pot exista si ferstre si fara indoiala, spatii de acces pentru persoane sau masini, mici sau mari.
Indiferent de scopul lor, halele realizate de Profin au garantia calitatii si sigurantei fapt pentru care, ei sunt alegerea potrivita in orice caz.

publicitate vrancea
Advertoriale

Acesta articol este un advertorial.