Economiile substantiale pe care un tanar antreprenor le realizeaza prin semnarea unui contract pentru tinerea contabilitatii

1 ian. 2022

Orice inceput de drum este foarte greu. Fie ca se refera la primii ani de studentie, in care tanarul infrunta necunoscutul cu putinii bani pe care ii primeste de la parinti, fie ca se are in vedere deschiderea unui magazin, a unei ceainarii sau a unui restaurant.

Cheltuielile initiale sunt ca niste poveri greu de dus de unul singur, tocmai de aceea si studentul si omul de afaceri primeste ajutor.

Tanarul antreprenor care doreste sa aiba un hotel sau un restaurant in care oaspetii sa vina cu drag are nevoie de:

-cumpararea sau inchirierea terenului respectiv, de multe ori cu imobil cu tot, fiindca este foarte greu sa inceapa constructia de la 0, mai ales acum, cand si materialele de constructie sunt scumpe, dar si mana de lucru.

-amenajarea spatiului respectiv. Pentru restaurant este nevoie de mese, scaune, fete de masa, dozatoare de sare, piper si ulei, vesela pentru pregatirea hranei si pentru servirea ei, fete de masa si multe altele.

-angajarea personalului. Selectarea resursei umane nu este deloc o sarcina usoara si cand lipseste experienta in afaceri, ea poate compromite investitia.

-publicitate. Este nevoie ca restaurantului care se deschide cu 10-20 de ani in urma altuia situat in aceeasi zona sa i se faca publicitate persuasiv, astfel incat clientii sa se lase manati de curiozitate si sa vina in locul respectiv, sa vada despre ce este vorba.

-cumpararea de ingrediente, punerea la punct a meniului si a prezentarii grafice a acestuia.

-publicitate online. Ea este indispensabila la ora actuala datorita aplicatiilor online. Turistul grabit, aflat in trecere printr-un oras are nevoie sa stie unde poate manca repede, bine si cu bani mai putini.

-servicii de contabilitate complete la preturi accesibile ca in acest mod inceputul de drum sa nu mai fie asa de greu.

Economiile substantiale pe care un tanar antreprenor le realizeaza prin semnarea unui contract pentru tinerea contabilitatii reprezinta gura de oxigen de care are nevoie pana la primele roade ale investitiei sale.

Aflat la inceputul carierei, antreprenorul lipsit de experienta nu stie sa caute expertul contabil onest de care are nevoie, de aceea el trebuie sa intre pe site-ul firmei Realcont care isi desfasoara activitatea in Bucuresti de peste 16 ani.

In tot acest timp, experienta s-a acumulat, la portofoliu s-au adaugat realizari impresionante, astfel incat se afla in topul celor mai buni si de incredere furnizori de servicii de contabilitate de la distanta din tara.

Ce trebuie sa afle neintarziat tanarul antreprenor despre Realcont, serviciile si ofertele sale.

  • Ca ofera consultanta in afaceri, consultanta manageriala si fiscala. Este important ca un om aflat la inceput de drum sa primeasca sfaturile specialistilor onesti care se implica total in bunul mers la unei afaceri.
  • Despre promotiile dedicate celor aflati la inceputul afacerii. Antreprenorii care solicita pentru prima data servicii de contabilitate specialistilor firmei Realcont, vor plati timp de 3 luni, 50% din costurile totale ale serviciilor. Tarifele la jumatate de pret ajuta la realizarea unor economii atat de necesare la inceput de drum. Banii economisiti pot fi investiti pentru modernizarea spatiului de lucru sau pentru extinderea afacerii.
  • Asigurarea profesionala pe care o detine firma de contabilitate. Exista o asigurare in cazul unei greseli profesionale prin care beneficiarii serviciilor vor fi despagubiti. Un antreprenor tanar trebuie sa fie atent la acest criteriu pentru ca nu isi permite sa piarda ceea ce a investit sau munca sa.
  • Lista lunga a serviciilor oferite de Realcont. Serviciile de contabilitate si de salarizare sunt completate de reprezentarea la Casa de Asigurari de Sanatate, la FISC, la Casa de Pensii si la Registrul Comertului.
  • Contractele de prestari servicii semnate pentru 12-24 de luni vin la pachet cu oportunitati de neratat. Daca un antreprenor tanar a beneficiat de tarif redus timp de 3 luni, mai precis pentru primele trei luni ale contractului initial, are toate motivele ca si mai tarziu sa aleaga acelasi furnizor de servicii de contabilitate si in anii urmatori. Un contract semnat pentru 12 luni ofera o luna gratuita la servicii de contabilitate, iar un contract de 24 de luni aduce 3 luni de salarizare gratuita. Toate aceste oportunitati pot fi valorificate in favoarea antreprenorului.

Contabilitatea tinuta de specialistii de la Realcont inseamna:

– evidente contabile sigure si corecte. Este bine ca antreprenorul sa stie in orice clipa cati bani are in cont si evidenta cheltuielilor si a incasarilor.

– efectuarea la timp a tuturor lucrarilor. Orice intarziere in realizarea statelor de plata sau a fluturasilor de salarii inseamna intarzieri in virarea salariilor si multe neplaceri pentru salariati.

Acestia au rate pe care trebuie sa le achite la timp, facturi pe care trebuie sa le onoreze, copii de hranit si de sustinut material pentru a merge la scoala. Alocatia nu este de ajuns.

– reprezentarea la Casa de Asigurari de Sanatate, la Casa de Pensii, la FISC si Registrul Comertului.

Exemplele pozitive pot continua si asa se explica succesul firmei. Oamenii de afaceri iau in calcul economiile pe care le fac gratie acestor specialisti care lucreaza fara sa ceara spatiu de lucru, computere, programe de contabilitate.

In concluzie, oamenii care isi doresc sa infiinteze o firma sa inceapa prin solicitarea de consultanta expertilor contabili cu peste 16 ani vechime si in acest mod isi asigura succesul. Daca patronul isi rezerva si rolul de manager, sa solicite si consultanta manageriala. Dupa ce afacerea va fi indreptata spre drumul succesului, la fel de important este contractul semnat cu Realcont pe cel putin 2 ani pentru obtinerea celor 3 luni gratuite de salarizare.

publicitate vrancea
Advertoriale

Acesta articol este un advertorial.