Consultanta-cedo.ro, firma care iti apara drepturile la CEDO

27 mart. 2021

De-a lungul vietii sale, omul este nevoit sa interactioneze cu domenii de activitate care ii sunt complet straine si din aceasta cauza are nevoie de specialisti care sa ii lumineze calea.

Te imbolnavesti de ceva si nu stii cum sa te tratezi? Alergi la medic ca el sa descopere cauza suferintei tale si sa te calauzeasca spre insanatosire. Reprezinta cea mai mare eroare sa iei medicamente dupa ureche sau sa astepti sa vina vindecarea de la sine.

Sa stii ca daca exagerezi cu anumite ceaiuri din plante si acelea iti pot face rau! In tot ce facem trebuie sa fim echilibrati, chiar si in lucrurile bune.

In loc sa te faci bine, boala se agraveaza si scapi lucrurile de sub control, daca nu te duci la persoana pregatita profesional sa te ajute. Oamenii au impresia ca se pricep la toate, dar trebuie sa admita ca limitele cunoasterii lor le impun sa apeleze la specialisti.

Doresti sa economisesti o suma de bani care sa iti permita sa traiesti fara griji la batranete? In prezent, acest lucru este posibil, dar tot expertii financiari sunt cei care iti ofera consultanta, apoi intermediaza asigurarile de care ai nevoie.

Ai pierdut pe nedrept un bun lasat mostenire de bunicii care te iubeau ca lumina ochilor sau de la parinti pentru care insemnai tot ce aveau mai scump?

Ai datoria morala de a lupta pentru munca oamenilor care ti-au lasat-o cu drag!

Exista o firma de avocatura de prestigiu care lupta pentru drepturile tale in tara, dar si la CEDO. Intreaga ei activitate si detalii privind modul in care un dosar trebuie sa fie intocmit, sa fie admis spre rejudecare la Curtea Europeana de Justitie, gasesti pe site-ul consultanta-cedo.ro.

Poti vizita site-ul Casei de Avocatura infiintate de sotii Grigoriu din orice loc, cu ajutorul unui dispozitiv conectat la internet si in acest mod nu trebuie sa faci nenumarate drumuri la cabinetul lor din Bucuresti.

Si in tara si la CEDO, acesti specialisti in apararea drepturilor omului au un palmares impresionant, deoarece:

  • pregatesc cu meticulozitate atat dosarele, cat si apararea. La nevoie muncesc acasa pana noaptea tarziu, alearga dupa probe, studiaza si se pregatesc intens. Te simti confortabil sa stii ca ai aparatori care pregatesc din timp pledoaria si nu se bazeaza pe capacitatea lor de improvizatie. O pledoarie perfecta si un dosar perfect pregatit pentru admiterea la CEDO se realizeaza cu nopti nedormite, cu ore de studiu si multa munca.
  • au experienta reprezentarii la CEDO. Stiu exact cum trebuie sa arate un dosar ca sa fie admis, si cum sa pledeze sa obtina victoria clientului lor.

Curtea Europeana de Justitie este foarte pretentioasa, fiindca primeste multe cereri de rejudecare a mii de procese din tarile membre U.E. si atunci s-a convenit sa nu fie admise cererile care nu sunt conforme cerintelor.

Cererea se completeaza in limba engleza, rezumatul etapelor parcurse de proces in tara trebuie facut cu mare grija, dar pentru sotii Grigoriu, admiterea la CEDO nu mai are secrete, dupa cum nici pledoariile de succes rostite in engleza in fata judecatorilor din statele europene nu sunt surprinzatoare.

Munca, experienta si pregatirea profesionala fac ca peste 90 % dintre procesele admise pentru rejudecare la CEDO sa se solutioneze in favoarea clientilor sotilor Grigoriu.

De asemena, este bine sa stii ca acesti ilustrii avocati specializati in reprezentarea romanilor nedreptatiti la CEDO si in procese grele aici, in tara, tin la timpul clientilor si au ei insisi timp limitat datorita numarului mare de procese pe care le au de pregatit, de aceea fac programari prin telefon si le respecta cu strictete.

Ei sunt aparatori deschisi ai drepturilor omului, de aceea apeleaza cu incredere, daca doresti sa semnalezi:

  • un proces nedrept, in care ai fost impiedicat sa prezinti toate probele si s-a refuzat audierea tuturor martorilor.
  • conditiile inumane din detentie, conditii care au determinat traume si pierderea sanatatii.
  • daca ai fost victima regimului comunist si ai fost unul dintre acei copiii institutionalizati caruia i-au fost frante aripile.

Toate aceste cauze nu sunt considerate tabu de catre acesti avocati si vei fi ajutat sa primesti daune morale care sa indrepte putin raul pe care l-ai suportat din cauza regimului opresiv.

Lista celor care au fost repusi in drepturi datorita acestor avocati inimosi este lunga si portofoliul profesional al acestor aparatori ai drepturilor omului poate fi analizat atent de tine la orice ora.

Ai curaj si nu te autonedreptati, renuntand la ceea ce ti se cuvine.

Discutam zilele trecute cu o doamna „care a avut o origine nesanatoasa” si pe care numai dragostea pentru profesia de dascal si pentru limba romana, plus ajutorul ceresc au ajutat-o sa termine Facultatea de Filologie.

Doamna era studenta la fara frecventa si fiindca obtinea rezultate remarcabile, era propusa sa treaca la cursurile de zi, dar stiti ce nedreptate i se facea? Nu era trecuta in anul urmator, ci in anul in care cei aflati la conducerea tarii considera ca merita o persoana „cu origine nesanatoasa”. Astfel ca la sfarsitul anului al III-lea, cand spera sa fie trecuta in anul al IV-lea de studiu la cursurile de zi, a fost intoarsa brutal in anul I de studiu la zi.

Cu siguranta ca doamna ar merita daune morale din partea statului, fiindca a pierdut ani buni din viata in facultate. Incepuse sa creada ca nu va termina niciodata.

Acum, distinsa doamna are 80 de ani si a ales sa scrie o carte a suferintei. Poate ca este prea obosita sa mai inceapa un proces la CEDO, dar ar merita cu siguranta despagubiri pentru anii in care a fost obligata sa repete in mod abuziv anii de facultate.

publicitate vrancea
Advertoriale

Acesta articol este un advertorial.