Cauți cele mai bune mărci de ochelari de soare? Iată 5 modele din care poți să alegi

30 ian. 2023

Ochelarii de soare sunt un accesoriu esențial pentru protecția ochilor, pe tot parcursul anului. Dacă atunci când îți alegi perechea potrivită pui preț pe calitate, dar și pe stil, mărcile populare de ochelari de soare îți pot oferi variante atractive.

În continuare, ți-am pregătit câteva recomandări de modele pentru care poți opta pentru o protecție adecvată dar și un look atrăgător.

Ochelari de soare supradimensionați, cu linii moderne

Dacă abordezi un stil modern și sofisticat, ochelarii de soare cu un design supradimensionat se pot integra perfect în ținutele tale. Dimensiunea mare a lentilelor îți asigură un grad înalt de protecție și atrage atenția către zona superioară a feței. Pentru un plus de eleganță, îndreaptă-te către ochelari cu lentile de culoare uniformă sau în gradient și siluete grațioase în tonuri metalice. Poți găsi diverse modele de ochelari de damă Versace cu aceste caracteristici, pe care să le incluzi în ținutele tale.

Ochelari de soare browline, în stil retro

Dacă stilul anilor ‘50 este mai mult pe gustul tău, ochelarii de soare browline pot fi un accesoriu de efect. Aceștia au partea superioară a ramelor foarte pronunțată față de restul siluetei, așadar atrag atenția către linia sprâncenelor.

 

Stilul browline este o opțiune flatantă pentru diverse forme ale feței, de la cele ovale sau alungite, până la cele triunghiulare. Dacă ești interesată de ochelarii browline, poți găsi variante atractive la designeri precum Guess sau Ray-Ban.

Ochelari de soare cu linii rotunjite

În funcție de modelul ales, ochelarii cu lentile rotunde sau ovale îți pot oferi atât un look retro, în stilul anilor ‘60, cât și unul în tendințe. Astfel, modelele cu rame îngroșate și culori sau printuri îndrăznețe se potrivesc mai bine unei ținute de inspirație retro, pe când ochelarii cu rame înguste în nuanțe metalice pot fi ideale pentru look-uri moderne.

Atunci când vine vorba de ochelari rotunzi sau ovali, ai la dispoziție o gamă foarte variată de opțiuni de la designeri de top, precum Dolce & Gabbana sau Michael Kors.

Ochelari de soare rectangulari

Ochelarii cu linii puternic conturate și colțuri drepte pot fi o variantă versatilă și atractivă, în special dacă fizionomia ta este ușor rotunjită. Dacă ai o față rotundă sau ovală, acest stil de ochelari va crea un contrast plăcut și se va armoniza perfect cu trăsăturile tale.

 

Pentru a te bucura de materiale calitative și o gamă variată de modele pe care să le integrezi cât mai ușor în ținutele tale, poți alege ochelari de soare rectangulari de la designeri precum Tommy Hilfiger sau Bvlgari.

Ochelari de soare sport, adaptați formei feței

Dacă ai în plan o aventură în aer liber și vrei să te bucuri de o protecție adecvată împotriva razelor ultraviolete, ochelarii de soare sport cu lentile polarizate îți pot asigura claritatea și gradul de confort vizual de care ai nevoie. Printre designerii care folosesc materiale de calitate și îți oferă modele durabile de ochelari în stil sport, se numără Oakley, Ray-Ban sau Arnette.

Știi deja ce stil ți se potrivește? Ține cont de recomandările noastre și îți vezi găsi modelul potrivit de la cele mai populare mărci. Dacă ai nevoie de ajutor suplimentar în alegerea ochelarilor de soare potriviți fizionomiei și preferințelor tale, poți cere ajutorul personalului specializat din showroom-urile de optică.

publicitate vrancea
Advertoriale

Acesta articol este un advertorial.