Auto Tivoli – reparator autorizat de tradiție al mărcii Opel în județul Vrancea

11 nov. 2022

În atelierul nostru vei beneficia de servicii profesioniste asigurate de tehnicieni specializați, de piese originale Opel și de verificări specifice pentru sporirea siguranței, de memento-uri și actualizări de software. De asemenea, vei primi o ștampilă Opel în cartea de service a mașinii.

service opel vrancea

Efectuând lucrările de service periodice și întreținerea în service-ul nostru autorizat îți vei păstra autovehiculul în formă maximă. Vei menține eficiența motorului, vei spori economia de carburant și vei reduce emisiile de CO2. De asemenea, vor fi reduse costurile, iar Opelul tău va fi sigur și fiabil.

Ca orice alt autovehicul, Opelul tău are nevoie de vizite regulate la service pentru a fi menținut în cea mai bună stare și pentru a-i păstra valoarea. Doar un service autorizat Opel cunoaște cel mai bine tehnologia autovehiculului tău și deține instrumente specifice și echipamente de ultimă oră de diagnoză computerizată, pentru a asigura reparații de înaltă calitate la un preț corect.

Te așteptăm în service-ul Opel Auto Tivoli din Focsani, Calea Munteniei nr. 11, tel.: 0237/235.500 int 136.

autotivoli
Auto Tivoli

Din 2009 Auto Tivoli este parte integranta a retelei nationale de concesionari AutoItalia Group si unic distribuitor autorizat al marcii Fiat, Fiat Profesional, Alfa Romeo si Jeep in judetul Vrancea. De asemenea, pe plan local, Auto Tivoli reprezinta si marca Peugeot.

Website: www.autotivoli.ro

Arhivă editor: