Auto Sima Focsani a inaugurat o noua statie Electric UP de incarcare rapida a vehiculelor electrice

19 ian. 2023

Auto Sima Focsani a inaugurat o noua statie Electric UP de incarcare rapida a vehiculelor electrice

Se vor bucura de aceasta toti proprietarii si viitorii proprietari ai vehiculelor electrice sau hibrid plug-in din Focsani sau aflati in tranzit.

Statia de incarcare electrica model ELMotion 50 KW se afla in incinta companiei Auto Sima Focsani, pe Calea Munteniei nr. 11, in imediata vecinatate a statiei de combustibili Auto Sima Beyer, partener Rompetrol.

Tot mai mulți români aleg să-și achiziționeze autoturisme prietenoase cu mediul inconjurator (electrice sau hibrid). Creșterea numărului de șoferi care aleg mașinile prietenoase cu mediul se datoreaza in primul rand nenumăratelor avantaje pe care le oferă, pe de o parte, autovehiculele în sine – reducerea nivelului de poluare, motorul silențios, fiabilitatea ridicată și costurile mici de întreținere – și, pe de altă parte, – scutirea de taxe si impozite pentru astfel de autoturisme, precum si subvenții substanțiale la achiziția acestor mașini.

Va asteptam cu drag!

auto sima
AUTO SIMA Focsani

Peste 24 de ani de tradiție în domeniul auto • Profesionalism, experiență și seriozitate

Dacă dorești să-ți achiziționezi o mașină rulată vino prima dată la noi ca să-ți prezentăm oferta noastră detaliată. Venim în sprijinul clienților cu o gamă completă de servicii auto.

Website: www.autosima.ro

Arhivă editor: