Apartamentele cu 3 camere din President conduc in topul vanzarilor imobiliare

31 aug. 2021

Daca nu se ia in calcul spatiul generos al apartamentelor moderne, oamenii percep acest tip de locuinta in sensul vechi al cuvantului, ca fiind un spatiu restrans in care locatarii se plictisesc repede, iar cand sunt foarte multi in acelasi loc se lovesc unii de altii.

Apartamentele cu 3 camere din Presidentresidence.ro sunt insa diferite de conceptul invechit. Ele au o supafata totala de apoape 90 de metri patrati, fiind adevarate case asezate etajat ca efectul sa fie de vis si sa se castige spatiu.

Proprietarul se poate plimba multumit pe holurile lungi, prin camerele mari si luminoase, poate iesi pe balcon, sa vada orasul de la picioarele sale, daca este norocos, sa prinda un apartament la etajul 10.

Gospodina nu se plange ca se sufoca de caldura in bucataria sa spatioasa, fiindca vara, canicula de afara nu patrunde in apartament datorita izolatiei termice.

In baie nu tebuie sa se aleaga o cada mica si sa se renunte la dulapul cu produse cosmetice din lipsa de spatiu.

Locatarii isi pot mobila dupa dorinta apartamentul spatios si nu le este teama de faptul ca setul de mobilier pentru living va fi prea inalt sau ca patul ales din magazin nu se incadreaza in dormitorul mic.

Aceste apartamente, adevarate bijuterii imobiliare, justifica toti banii pentru ca:

 • structura din beton armat le ofera rezistenta in fata tuturor fortelor naturii
 • hidroizolatiile bine facute ofera garantia ca in aceste locuinte nu apare igrasia sub nicio forma, nici nu se produce condensul. Mediul este foarte sanatos si se recomanda ca apartamentele din aceste blocuri sa fie cumparate de catre familiile care au persoane hipersensibile in ingrijire.
 • tamplaria si geamurile sunt de calitate nemteasca. Ele au capacitate maxima de izolare si de securizare. Nimeni nu poate patrunde din afara in apartament, nici cel mai mic zgomot.
 • instalatiile termice, electrice si sanitare sunt realizate de catre cei mai buni profesionisti din oras, asa ca nu vor aparea niciodata disfunctii in alimentarea cu energie electrica, cu apa sau caldura a casei.
 • sunt placute la privit. Vopselele decorative, aspectul tamplariei, felul in care au fost proiectate si lucrate au dus la aparitia unor blocuri surprinzator de frumoase in peisajul Craiovei.
 • fiecare apartament are instalata deja o centrala termica moderna si eficienta, astfel ca proprietarul apartamentului nu este nevoit sa strice peretii ca sa o instaleze sau sa solicite consultanta unui specialist, sa faca alegerea buna pentru incalzirea intregului apartament.
 • incalzirea prin pardoseala completeaza incalzirea realizata cu ajutorul centralei. Un exercitiu de imaginatie este suficient pentru evaluarea gradului sporit de confort al acestor blocuri.

Un om a mers prin ploaie sute de metri, fiindca nu si-a luat umbrela la el si i-a intrat apa si in pantofi. Ploaia rece i-a intrat in oase, simte ca nu mai rezista si i se pare ca locuinta se departeaza de el ca mirajul desertic. Cu toate acestea, stie ca in apartamentul sau are incalzire prin pardoseala si ca este suficient sa isi lase hainele ude si pantofii uzi pe balcon si sa mearga descult pe pardoseala si se va simti, la fel cum se simte vara, cand merge descult pe asfalt sau pe nisipul fin si fierbinte.

Cu incalzirea prin pardoseala, nimeni nu se va teme de dusul facut inainte de a pleca la serviciu sau la scoala in diminetile de iarna, in care pe fereastra se vede cum tot ce a fost viu a incremenit de ger.

Oamenii isi iubesc paturile fiindca ele sunt moi si calde. Cu centrala performanta si incalzirea prin pardoseala in casa va fi mentinuta temperatura ideala si locatarii vor merge in incaperile in care au nevoie, fara sa se teama de gerul naprasnic.

 • sistem de contorizare individuala a consumului. Pentru inlaturarea oricarei suspiciuni este bine ca fiecare sa achite apa, si electricitatea pe care le-a consumat lunar.
 • obiecte sanitare de lux, instalate corect.
 • conexiune foarte buna la internet si TV.
 • loc de parcare inclus in pretul apartamentului.

Pana acum a fost facuta evaluarea stricta a apartamentelor si a dotarilor acestora, dar si zona este de nota 10, sporind confortul locatarilor.

Ce asteptari are omul modern de la zona in care locuieste?

Sa fie populata, dar in acelasi timp linistita. Acest lucru este posibil cand toti cei care locuiesc in cartier sunt educati, civilizati si nu apar frustrari care sa genereze conflicte majore. Lipsa locului de parcare genereaza adesea discordie intre vecini. Izolatia defectuoasa care face ca vecinul de jos sa auda tot ce face vecinul de sus in apartamentul sau la ore nepermise reprezinta o alta sursa de nemultumire si de conflicte, dar nu in acest cartier.

Aprovizionarea sa se faca foarte repede de la magazinele situate la 5-10 minute de mers pe jos, fiindca oamenii nu scot masina de cate ori au nevoie de o paine, de o sticla de apa sau de un pachet de tigari.

Scoala si gradinita sa nu fie la mare distanta de casa, dar nici parcul si sala de sport. Omul simte nevoia sa se plimbe in aer liber, sa faca miscare dupa o zi plina, sa priveasca lebede gratioase pe lac sau chiar un spectacol de teatru sau un film.

Farmaciile, spitalul sa nu fie departe, fiindca nu se stie niciodata ce se poate intampla. Bancomatele sa nu lipseasca nici ele, fiindca in prezent, pastrarea banilor pe card a devenit o obisnuinta, dar este nevoie si de lichiditati.

Confortul este completat de existenta punctelor de achitare a facturilor, a teraselor si restaurantelor unde se poate manca bine si admira trecatorii.

publicitate vrancea
Advertoriale

Acesta articol este un advertorial.