Alege un sistem de supraveghere audio video pentru protectia casei tale!

1 oct. 2021

Daca aveti in vedere instalarea unui nou sistem de supraveghere digitala sau aveti in vedere actualizarea sistemului vechi, este important sa cunoasteti avantajele pe care le poate oferi afacerii voastre un sistem de supraveghere video digitala. Magazinul nutushopall.ro ofera astfel de sisteme supraveghere audio video.

Implementarea unui sistem de camere de securitate are ca scop protejarea activelor companiei , care include active de infrastructura, precum si persoanele care lucreaza din greu, care joaca un rol vital in operatiunile de afaceri de succes. De la prevenirea furtului pana la detectarea tiparelor de miscare a clientilor, sistemele de supraveghere video ofera companiei voastra o serie de avantaje.

De zeci de ani, supravegherea video analogica a fost standardul de securitate in diferite industrii. Dar tehnologia si software-ul de suport s-au imbunatatit drastic in timp, facand acum un moment bun pentru ca afacerea sa treaca la un sistem de supraveghere video digitala. Iata opt moduri in care supravegherea video digitala ajuta firmele si companiile:

Sa incepem cu avantajele evidente pe care le ofera un sistem digital, in comparatie cu analogul. Camerele digitale de supraveghere nu numai ca capteaza si stocheaza mai multe videoclipuri decat sistemele analogice, dar si calitatea alimentarii video este mult superioara. Camerele video digitale ofera claritate de inalta definitie si unghiuri de vizualizare mai largi. Aceasta calitate ofera intreprinderilor capacitatea de a vedea clar ce se intampla – bine sau rau – in cadrul si in jurul facilitatii lor.

Aceste imagini mai clare permit companiei voastre sa urmeze acuzatii impotriva persoanelor surprinse furand sau vandalizand proprietati, deoarece acum puteti oferi oamenilor legii imagini de calitate pentru a fi utilizate in urmarirea penala a suspectilor. Drept urmare, aveti un factor de descurajare mai eficient decat un sistem analogic care doar prinde o persoana cu detalii slab definite.

Rezolutia video imbunatatita si unghiurile de acoperire va pot economisi si banii companiei. Cu o acoperire mai mare, compania va trebui sa cheltuiasca mai putini bani pe camere si infrastructura pentru a le sprijini.

Sistemele digitale pot fi instalate mai usor decat sistemele analogice, necesita mai putine echipamente si va pot ajuta echipa de securitate sa opereze mai eficient sistemul de supraveghere. Sistemele de supraveghere analogica au nevoie de cabluri complexe la camere pentru a vizualiza mai multe fluxuri video. Sistemele avansate de supraveghere digitala de astazi necesita mult mai putina munca pentru instalare si intretinere.

Majoritatea sistemelor de supraveghere analogica utilizeaza aparate de inregistrare pentru a stoca inregistrari video. Acest lucru reduce cantitatea de videoclipuri care pot fi stocate si usureaza accesibilitatea materialului respectiv. Sistemele digitale de supraveghere video stocheaza toate imaginile inregistrate de camerele pe sisteme DVR (video recorder digital) cu spatiu de stocare amplu. Acest lucru inseamna ca echipa de securitate va putea, de asemenea, sa stocheze mai multe imagini de supraveghere cu digital decat poate cu analog.

In loc sa va blocati in birou sau la un computer care monitorizeaza filmarile de securitate, sistemele de supraveghere video digitala va ofera voua si echipei de securitate flexibilitatea conectarii sigure si de la distanta. Acum, indiferent daca aveti un site la distanta sub supraveghere sau sunteti pe drum, va puteti conecta din orice locatie la distanta pentru a vizualiza imagini de securitate. In plus, mai multe fluxuri digitale pot fi vizualizate din orice locatie.

Acesta ar putea fi cel mai ignorat avantaj al unui sistem de supraveghere digitala. Cu un sistem video digital extrem de integrat, puteti monitoriza activitatea de pe fluxurile de supraveghere de oriunde din lume, atata timp cat aveti o conexiune la Internet.

Dispozitivele mobile, laptopurile si tabletele sunt toate jocuri corecte. Va puteti conecta la sistemul de securitate de pe oricare dintre aceste dispozitive si puteti vizualiza fluxuri live sau accesa imagini arhivate.

In primul rand, supravegherea video digitala este mai rentabila decat omologul sau analogic. Un sistem digital necesita mai putina infrastructura fizica pentru a functiona (ganditi mai putine fire) decat un sistem analogic. Deoarece camerele digitale produc imagini de calitate superioara cu unghiuri de vizualizare mai largi, veti avea nevoie de mai putine camere pentru a acoperi acelasi spatiu. Si, asa cum am mentionat mai sus, fluxurile digitale pot fi comprimate si stocate folosind mai putin spatiu decat video analogic.

Camerele video digitale utilizeaza cablarea CAT-5 si tehnologia Power-Over-Ethernet (POE) pentru a combina transmisia de energie si video intr-un singur cablu, ceea ce reprezinta o mare imbunatatire a cablurilor coaxiale si de alimentare necesare pentru analog. Camerele digitale necesita, de asemenea, mai putin cablu pentru fiecare camera. In loc sa ruleze cabluri pana la dispozitivul de stocare, cablurile CAT-5 pot fi rulate catre un comutator POE din apropiere.

Apoi, exista scalabilitate. Pe masura ce zona de acoperire creste, un sistem digital poate creste cu usurinta impreuna cu compania, pas cu pas. Camerele digitale pot fi adaugate dupa cum este necesar si usor de integrat in retea. Sistemele analogice nu pot fi integrate la fel de usor si poate fi mai costisitor sa plasati camere analogice in locatii indepartate din cauza nevoilor sale de cablare.

Cu un nou sistem de supraveghere digitala care urmareste cu atentie activitatile din afacerea si nenumarate ore de inregistrare video, cine va avea timp sa urmareasca fiecare ora de filmare? Sistemele analogice au lacune in acoperirea securitatii pe care sistemele digitale le umplu cu informatii distribuite.

Este imposibil sa stati si sa vizualizati fiecare minut de filmare de securitate captat de sistemul de supraveghere digitala, dar informatiile distribuite pot umple acest gol. Alege sistemele de supraveghere audio video de la nutushopall.ro!

publicitate vrancea
Advertoriale

Acesta articol este un advertorial.