Alături de un partener de încredere, decizia de închiriere a unui utilaj poate fi extrem de ușoară

20 iun. 2022

De ce să cumpărați un utilaj sh când puteți să-l închiriați? Vă stăm la dispoziție cu oferte personalizate, stabilite pentru fiecare lucrare în parte, de închirieri utilaje și transport în București și zonele limitrofe.

Când ne referim la utilaje, mai ales la cele second hand, deciziile de cumpărare sunt extrem de dificile datorită caracteristicilor unice și diferențelor cu privire la calitate greu de cuantificat.

Dacă la scurt timp după evenimentele din 89 piața din România a fost invadată de fel și fel de importatori de autoturisme second hand, în ultima perioadă asistăm la o creștere a numărului celor care ne oferă utilaje la sh aduse din Germania. Acum, la fel ca și atunci, printre ei sunt persoane de bună credință – care verifică fiecare produs în parte și persoane care trec intenționat cu vederea peste anumite indicii.

Diferențele s-au văzut în timp. Unii clienți au fost mulțumiți de mașinile astfel achizionate. Alții, mai puțini norocoși, au început să meargă la service mai repede decât se așteptau. Contrar a ceea ce am auzit pe la anumite întâlniri, diferența se datorează responsabilității vânzătorului și naivității cumpărătorului. Norocoși au fost doar cei care au fost atenți când și-au stabilit criteriile în funcție de care și-au ales vânzătorul, Cei care s-au ghidat doar după cel mai mic preț au ieșit în pierdere la final.

Suntem un partener de încredere pe piața construcțiilor civile, industriale și edilitare prin furnizarea serviciilor de închiriere utilaje de construcții și transport în București / Ilfov, cu o experiență de peste 15 ani în domeniu.

Spre deosebire de autoturisme unde aveam de completat o fișă de verificare standard (care conținea, de exemplu, evoluția pe ani a km înregistrați cu ocazia verificărilor periodice obligatorii), verificarea unui utilaj este mult mai complexă. Ea presupune în primul și primul rând o experiență în acest domeniu necesară pentru o evaluare corectă a fiecărei caracteristici unice. Un utilaj poate avea diverse întrebuințări cu grade diferite de uzură. De exemplu, am întâlnit motostivuitoare cu km parcurși foarte mici, cu anvelope aproape noi, dar cu un grad de uzură ridicat al brațelor – au fost folosite excesiv pentru ridicarea unor paleți cu o greutate rdicată.

Alegerea se complică și mai mult în cazul utilajelor cu o complexitate ridicată. Alegem un utilaj mai vechi cu un număr mai redus de facilități sau un utilaj mai nou cu mai multe facilități? Noi recomandăm un utilaj conform cu necesitățile reale pe care le aveți.

În situația în care intenționați să închiriați un utilaj sh vă recomandăm să apelați la noi cu încredere. Oferim servicii de consultanță și soluții personalizate de închiriere utilaje în funcție de nevoile dumneavoastră.

publicitate vrancea
Advertoriale

Acesta articol este un advertorial.