Unde și când îți poți adăuga în coș anvelope auto la prețuri mici și foarte mici

4 nov. 2022

Anvelope auto la prețuri mici și foarte mici poți găsi pe Anvelope-oferte.ro de Black Friday, pe 11 noiembrie.

magazin anvelope ieftine

În ultimii ani am asistat la atât de multe discuții în care expresia „Suntem prea săraci pentru a cumpăra lucruri ieftine” a fost întoarsă pe toate interpretările încât am început să capăt o anumită sensibilitate la ea. În spatele acestui joc de cuvinte se află concluzia unor observații de educație financiară. Surprinzător este faptul că părerile celor au încercat să înțeleagp acest mesaj au păreri diametral diferite. Pe de o parte sunt fataliștii, persoanele îngenuncheate de concepțiile exagerate vizavi de propria situație financiară – suntem săraci, nu ne permitem nici lucuri ieftine, ne uităm la alții cum își cumpără obiecte de lux și noi nu ne putem permite nici măcar unul ieftin etc. De cealaltă parte sunt persoanele optimiste – îmi pot permite un lucru scump dar prefer să cumpăr un lucru mai ieftin pe care să-l folosesc la adevăratul său potențial.

Este binecunoscut faptul că persoanele care preferă anumite produse mai ieftine sunt considerate ca fiind la nivelul de subzistență sau foarte zgârcite. De ce foarte puțini dintre noi suntem capabili să analizăm obiectiv astfel de decizii? Pentră că ne lăsăm cu prea multă ușurință induși în eroare de propriile preconcepții. Preconcepții, părerea mea, alimentate prin omisiune de-a lungul timpului. Este mai convenabil pentru o parte a celor bogați material ca cetățenii de rând să accepte faptul că pentru a putea să-și permită un lucru mai scump trebuie să muncească mai mult și să facă economii. Să-și strângă zilnic bănuț lângă bănuț. Dacă vrei să-ți schimbi anvelopele uzate cu altele noi de marcă de încredere transformă o anvelopă vechea trusă de prim ajutor într-o pușculiță și pune zilnic în ea câte o bancnotă. Într-o zi vei avea suficienți bani ca să-ți cumperi anvelopele dorite. Există și o altfel de abordare. Pune mâna pe o carte, urmează niște studii suplimentare și caută-ți o activitate plătită mai bine. Acum, de când se poate lucra online la distanță, lista de oportunități este foarte largă. În loc să muncești mai mult este indicat să muncești mai eficient. În momentul în care ai un job mai bine plătit îți vei putea permite anvelopele respective fără să fii nevoit să faci economii. Când vei face acest pas să-ți iei cu tine generozitate și omenia. Continuă să fii bun!

Înainte să judeci pe cineva care preferă anvelope cu prețuri mici și foarte mici, fii deschis și încearcă să înțelegi cum gândește persoana respectivă. Ce anume îl motivează să facă această alegere? De ce preferă anvelope ieftine? Este posibil ca persoana respectivă să fie nevoită să-și înlocuiască anvelope de pe mașină, cu un grad avansat de uzură, chiar dacă situația financiară este una precară. Sau, această alegere se datorează faptului că ele vor fi montate pe un autoturism care va fi folosit ocazional doar în interiorul orașului.

Oricât aș fi de înțelegător, am o părere rezervată față de persoanele needucate care își etalează confortul material instabil. Își cumpără doar obiecte scumpe ori de câte ori își doresc câte ceva și nu ezită să-i considere inferiori pe cei car fac economii. De aici și asocierea incorectă dintre prețuri mici și sărăcie. Doar oamenii săraci aleg prețurile mici. Sau foarte mici. Ai reținut că am spus „persoane needucate”? Persoanele educate care au ajuns la o bunăstare materială sunt mai înțelepte decât restul oamenilor. Ele merită să ne fie modele în viață. Inclusiv atunci când își aleg anvelopele.

De la o astfel de persoană eu am învățat în urmă cu câțiva ani în urmă, să fie peste 10, faptul că un produs merită să fie cuumpărat doar dacă va fi folosit la măcar 80% din potențialul său. Altfel, achiziția respectivă poate fi încadrată la pierderi. Înainte să te decizi să cumperi un anumit produs gândește-te foarte bine la ce îl vei folosi. Dacă îl vei folosi la un nivel mai scăzut orientează-te către un produs mai ieftin. Dacă îl vei folosi ocazional, te poți orienta către un produs și mai ieftin sau către un centru de închirieri. De exemplu, să presupunem că ai nevoie de un autoturism în plus doar o lună pe an. În perioada în care sezonul este maxim și toți agenții de vânzări vor fi nevoiți să fie simultan pe teren. Cum procedezi? Cumperi un autoturism nou, îi achiți toate taxele anuale aferente și îi cumperi anvelope noi de marcă? Sau apelezi la un centru local de închirieri auto? Eu zic că a doua opțiune este mai rentabilă financiar.

Percepția de outsider a celor care aleg anvelope cu prețuri mici și foarte mici, atunci când știi cum să te poziționezi, poate fi una pozitivă.

Înseamnă că ai ajuns la o maturitate financiară care-ți permite să alegi exact produsul de care ai nevoie în momentul respectiv. A proceda diferit comaparativ cu cei din jur nu înseamnă de fiecare dată că noi suntem cei care greșim. Faptul că noi alegem să cumpărăm un produs mai ieftin poate fi un avantaj, nu un dezavantaj cum ni se tot suflă la urechi. Am ajuns în această situație pentru că noi nu suntem la fel de vizibili sunt cei care, din alte motive, sunt în apropierea nivelului de subzistență – situație în care într-adevăr nu au prea multe opțiuni, sau, mai dăunător, cu a bogaților needucați. Dacă am fi și noi măcar la fel de vizibili ca ei, eu cred că lucrurile ar fi cu totul altfel. Cei din comunitățile noastre ar vedea că anumite valori nu au fost pierdute iremediabil. Valorile respective au continuat să supravețuiască, în ciuda vremurilor pe care le trăim cu toții. Ar vedea, ar medita și și-ar îmbunătăți anumite comportamnte.

Toate produsele listate pe anvelope-oferte.ro vor fi la reducere pe 11 noiembrie de Black Friday

Revin la anvelope. Anvelope ieftine. Anvelope auto cu prețuri mici și foarte mici. Pe Anvelope-oferte.ro Black Friday va fi doar pe 11 noiembrie. Din fericire, promoția va fi la toate produsele. Dacă locuiești într-o zonă montană sau circuli destul de des între localități, îți recomand să-ți iei și o pereche de lanțuri lanturile antiderapante. Tot ieftine.

SUGESTII
SUGESTII

Pentru detalii suplimentare și comenzi vă rugăm să accesați website-ul menționat în articol.

Arhivă editor: